Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Grausame Töchter: "Alles für Dich"

Valokuva ihmisen selkäpuolesta, jossa punaisella värillä ihoon viilletyt sanat Alles für Dich. Alaosassa Grausame Töchterin logo.Julkaistaan 23.11.2012

Saksalainen Grausame Töchter (www.grausame-toechter.de) julkaisee 23. marraskuuta uuden "Alles für Dich" -albumin. Bändi kuvailee sen sanoituksia synkemmiksi, pahemmiksi ja häijymmiksi kuin debyyttialbumilla. Levyllä kuullaan vokalisti Aranea Peelin laulavan kuvitteelliselle ystävälleen julmista fantasioistaan. Biisissä "Rosen für Dich" ei toisin kuin kappaleen nimestä voisi arvella kerrota romanttisesta teosta vaan murhasta. Nimelleen uskollinen Grausame Töchter loi levystään sekoituksen EBM:ää, industrialia, electro punkkia ja triphoppia. Mukana on kolmen vierailevan musiikin soitantaa.

Vierailevien muusikkojen kuullaan soittavan rumpuja, pianoa ja baritonikitaraa. Yhtye veikkaa etenkin biisien "Ich darf das" ja "Albtraum deiner Lust" voivan nousta klubihiteiksi synkän musiikin soittopaikoissa. Kiekko ilmestyy Scannerin kautta marraskuussa.

"Alles für Dich" -albumin kappaleet:

 1. Albtraum deiner Lust
 2. Blut geleckt
 3. Ich darf das!
 4. Liebeslied für Dich
 5. Tanz für Dich
 6. Lüge!
 7. Therapie für Dich
 8. Alles für Dich
 9. TABU
 10. Wie eine Spinne
 11. Blut geleckt REPRISE
 12. Rosen für Dich
 13. Lüge (Straftanz Remix, bonuskappale)
 14. Blut geleckt (Schizophreniac Remix, bonuskappale)
 15. Zerbrochenes Spielzeug (Familiy Core Remix, bonuskappale)

Grausame Töchter on:

 • Aranea Peel (laulu)
 • Johanna van Eismeer (taustalaulu)
 • Ben Shadow (kitara)
 • Ludvik Schytte (kosketinsoitin)
 • Elsi Spring
 • Gregor Hennig (rummut)
 • James Black (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 115 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.