Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Grausame Töchter: "Glaube Liebe Hoffnung"

Valokuva mustaa taustaa vasten seisovasta paljaspintaisesta olennosta, joka muistuttaa ihmistä. Alaosassa näkyy Glaube Liebe Hoffnung -kirjoitus tikkukirjaimin.Julkaistaan 26.9.2014

Saksalainen synkkää electroa ja punkkia soittava Grausame Töchter nimittää 26. syyskuuta ilmestyvää 70-minuuttista albumiaan nimellä "Glaube Liebe Hoffnung". Se ilmestyy Scannerin ja Dark Dimensionsin kautta. Albumista tullaan julkaisemaan kahden levyn yhteispainos, jonka kakkoskiekolla kuullaan akustisia instrumentaaliversioita albumin kappaleista. Bonuslevyn soittoaika on noin 45 minuuttia. Bändin toistaiseksi tuorein kiekko on loppuvuodesta 2012 julkaistu "Alles Für Dich".

Markkinoidakseen uutta albumia bändi latasi aikaisemmin tällä viikolla YouTubeen musiikkivideon kappaleest "Lust und Tod". Viisiminuuttinen klippi löytyy suoraan täältä. Yhtye ei ole vielä listannut "Glaube Liebe Hoffnung" -albumin biisilistaa.

Grausame Töchter on:

  • Aranea Peel
  • Era Kreuz (basso ja sello)
  • Neila Fynn (kosketinsoittimet)
  • Charona (taustalaulu)
  • Harpyiena (taustalaulu)
  • Gregor Hennig (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä elokuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 54 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.