Gootti.net

Grendel: "Chemicals & Circuitry" -EP

 • Julkaistu perjantaina 27.02.2009
 • Avainsanat:

Alankomaalainen Grendel (www.grendel-base.com) tulee julkaisemaan Euroopan alueella saksalaisen yhteistyökumppaninsa Infacted Recordingsin kautta EP-levynsä "Chemicals & Circuitry". Levy julkaistaan Venäjällä Gravitator Recordsin ja Pohjois-Amerikassa Metropolis Recordsin avulla. EP-levyn jälkeen elektroyhtye aikoo julkaista studioalbumin syksyllä 2009, jota seuraa bändin mukaan eräänlainen laajennettu maailmankiertue. Grendel ei ole vielä varmistanut maailmankiertueensa keikka-aikataulua, mutta tarkempia yksityiskohtia kiertueesta, sekä tulevista äänitteistä, tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa. Seuraavan kerran yhtye esiintyy Brittein saarilla järjestettävän elektronisen goottimusiikin festivaalissa 6. maaliskuuta. Grendel on festivaalin pääesiintyjä. Paikalla nähdään myös mm. Das Ich, Funker Vogt ja Deviant UK.

Grendelin kopla aikoo soitella suurimmissa Euroopan alueen festivaaleissa, kuten Saksan Leipzigissä järjestettävässä Wave-Gotik-Treffenissä, jossa bändi musisoi suurella Agra-lavalla. Tähän menenssä varmistuneet Grendelin live-esiintymiset on listattu alle.

Grendel esiintyy:

 • 7. maaliskuuta 2009: Legion:Gothica Festival (Birmingham, Iso-Britannia)
 • 3. huhtikuuta 2009: Kulturfabrik (Krefeld, Saksa)
 • 15. toukokuuta 2009: Kinetik Festival (Montreal, Kanada)
 • 30. toukokuuta 2009: Wave-Gotik-Treffen (Leipzig, Saksa)
 • 7. elokuuta 2009: Summer Darkness Festival (Utrecht, Alankomaat)
 • 9. elokuuta 2009: M’era Luna Festival (Hildesheim, Saksa)

Grendelin tähän mennessä uusin albumi on vuonna 2007 julkaistu "Harsh Generation". Siitä julkaistiin normaalin version lisäksi painosmäärältään rajoitettu erikoispainos. Vuoden 2007 puolella Last.fm listasu "Harsh Generation" -albumin nimikkokappaleen olevan kuunnelluin biisi musiikkipalvelussa.

Grendel on:

 • [VLRK] (laulu, syntetisaattorit, ohjelmointi ja samplet)
 • [M4RC] (live-esiintymisissä rummut ja studiossa ohjelmointi)
 • [MRK0] (live-esiintymisissä syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä helmikuuta 2009 kello 13:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.