Gootti.net

Grendeliltä "Chemicals + Circuitry" -EP

 • Julkaistu sunnuntaina 20.09.2009
 • Avainsanat:

Grendelin "Chemicals + Circuitry" -EP:n kannessa näkyy kyborginainen edestä ja takaa. Kyborgin iho on luonnottoman valkoinen ja se on alaston käsiä ja jalkoja lukuunottamatta. Kuvan alaosassa vaalealla värillä sekä Grendelin että levyn nimi.Julkaistaan 27.11.2009

Alankomaalainen Grendel (www.grendel-base.com) tulee julkaisemaan jo helmikuusta asti odotetun uuden EP-levynsä "Chemicals + Circuitry" täällä Euroopan alueella 27. marraskuuta Infacted Recordignsin kautta. Pohjois-Amerikkaan levy rantautuu vasta tammikuun 12. päivä levy-yhtiö Metropolis Recordsin avulla. Keikoilla kolmipäisenä poppoona koettava Grendel tarjoaa uudella levyllään kolme uutta biisiä, sekä pitkän liudan remixejä Komor Kommandolta, Modulatelta, Dymiltä, Synthetic Dream Foundationilta ja Nachmahrin taustavoima Thomas Rainerilta. Karskimpaa EBM:ää edustava Grendel julkaisi musiikkia edellisen kerran vuonna 2007 "Harsh Generation" -nimisen albumin muodossa.

Grendel on lähdössä tukemaan Modulaten kiertuetta Yhdysvalloissa soittamalla siellä parikymmentä keikkaa loka- ja marraskuun aikana. Kiertue päättyy 28.11., jonka jälkeen bändi tulee joulukuussa esiintymään Britannian saarella kolmeen otteeseen.

"Chemicals + Circuitry" -EP:n kappaleet:

 1. Chemicals + Circuitry
 2. Shortwired
 3. Serotonin Rush
 4. Chemicals + Circuitry (Komor Kommando -remix)
 5. Shortwired (Synthetic Dream Foundation -remix)
 6. Chemicals + Circuitry (Dym-remix)
 7. Shortwired (Statik Sky -remix)
 8. Chemicals + Circuitry (Studio-X -remix)
 9. Shortwired (Thomas Rainer -remix)
 10. Chemicals + Circuitry (Modulate-remix)

Vuodesta 1997 toimineen alankomaalaisyhtyeen uuden EP-levyn ohessa bändi on valmistellut uutta albumia julkaistavaksi Infacted Recordingsin kautta Euroopassa, Metropolis Recordsin avulla Pohjois-Amerikassa ja Gravitator Recordsin voimin Venäjällä.

Grendel on:

 • [VLRK] (laulu, syntetisaattorit, samplet ja ohjelmointi)
 • [M4RC] (rummut live-esiintymisissä, ohjelmointi studiossa)
 • [MRK0] (syntetisaattorit live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä syyskuuta 2009 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.