Gootti.net

Grendel esiintyy perjantaina Kuopiossa

Voema Hardcore Halloween -tapahtumassa tulevana perjantaina esiintyy DJ-setin tekevä alankomaalaisyhtye Grendel ja Voeman vakiokalustoon kuuluvat DJ:t Tesno, Jimmyfi sekä Toxic Green b2b D-Shark. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Kuopiossa nähdään electro–industrialia tekevä Grendel. Bändi on aikaisemmin tänä vuonna nähty esimerkiksi Saksan Wave-Gothic-Treffenissä. Voema Hardcore Halloweenin tapahtumapaikkana toimii osoitteessa Maaherrankatu 5 sijaitseva Puikkari.

Illanvietto perjantaina käynnistyy kello 22 ja päättyy aamuneljältä. Sisäänpääsy on 5€, jonka lisäksi peritään kolmen euron narikkamaksu. Ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

23.10.2015: Hardcore Halloween — 7 Deadly Sins
Kuva: Anni Murtosaari.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä lokakuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.