Gootti.net

Grendel: "Harsh Generation"

 • Julkaistu lauantaina 24.03.2007
 • Avainsanat:

Kaksipäisen Grendel-bändin jäsenet mustaa taustaa vasten mustissa vaatteissa ja mustat aurinkolasit silmillään. Kuvassa taaempana yksi nainen, jolla lyhyt hame ja etualalla yksi mies, joka istuu.Grendelin kaksikko

Alankomaalainen Grendel (www.grendel-base.com), jota ei tule sekoittaa suomalaiseen samannimiseen rytmiryhmään, julkaisee uuden "Harsh Generation" -albumin Infacted Recordsin kautta. Levyn ensimmäisestä painoksesta tulee rajoitettu tupla-CD, jonka toinen kiekko sisältää remix-versioita ainakin Somanilta, Northbornelta, Amduscialta ja X-Fusion-bändiltä. Albumi ilmestyy toukokuun alussa.

"Harsh Generation" -CD #1:

 1. Intro
 2. Harsh Generation
 3. Void Malign
 4. The Judged Ones
 5. Remnants
 6. B.A.A.L.
 7. Dirty
 8. Hate This
 9. New Flesh
 10. Outro

Grendel on:

 • [VLRK] (laulu, ohjelmointi ja samplet)
 • [M4RC] (live-esiintymisissä rummut, studiossa ohjelmointi)
 • [MRK0] (live-esiintymisissä synthesis, engineering)

Bändi perustettiin vuonna 1997, mutta alkuaikoina sen nimi oli eri kuin mikä nykyään on käytössä. Uuden vuosituhannen alkuaikoina bändi sai julkaistua ensimmäisen promo-CD:n. Promo sisälsi mm. "Strangers"-nimisen biisin, josta tuli aikoinaan suosittu klubi-kappale Alankomaissa. Puolen vuoden kuluttua oli aika julkaista ensimmäinen demo-CD, "Inhumane Amusement". Demo kiinnitti saksalaisen NoiTekk-levy-yhtiön huomion, joka johti levytyssopimuksen tekemiseen. Demo-levy masteroitiin uudelleen, jonka jälkeen se julkaistiin Grendelin debyyttialbumina vuonna 2000.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Grendel: "Harsh Generation". on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Hyi kakkaa, en kuuntele. 15. päivä joulukuuta 2008

Mitäs tämä tälläinen pörinä on? Kyllä tuo Suomalainen Grendel säväyttää enemmän…

dasd 31. päivä joulukuuta 2008

Päinvastoin, suomalainen grendel on kakkaa ja sietäisi vaihtaa nimensä, koska tämä on alkuperäinen grendel. Lisäksi vieläpä ironista goottifoorumilla pitää metalli-bändi neogootti-bändiä parempana…

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.