Gootti.net

Grendel: "Prescription:Medicide (Redux)"

 • Julkaistu perjantaina 10.06.2016
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten sinapinkeltaisella värillä piirros ihmisen päästä, jossa kallo avattu ja aivojen rakenne näkyvillä.Julkaistaan 17.6.2016

Grendelin vuoden 2004 harsh electro -albumi "Prescription:Medicine" julkaistaan myöhemmin kesäkuussa digitaalisesti uudelleen masteroituna ja bonuskappaleilla täytettynä ja uudella kansitaiteella kruunattuna. Kuvan teki Axel Torvenius. Infacted Recordingsin julkaisema "Prescription:Medicine (Redux)" sisältää remixit Infekktionilta, Ah Cama-Sotzilta, Tactical Sektilta ja Urkomilta. Tästä uusintapainoksesta Grendel vihjasi jo vuoden alussa, kun sen Facebook-sivuille ladattiin vääristynyt versio albumin kansitaiteesta.

Alankomaalainen musiikkiryhmä Grendel on tehnyt electro–industrialia vuodesta 1997 asti. Suomessa on samanniminen voimametalliyhtye ja Australiassa toinen heviyhtye. Huhtikuussa tässä jutussa tarkoitettu Grendel nähtiin esiintymässä Club Infektiossa Helsingissä.

"Prescription:Medicide (Redux)" -albumin kappaleet:

 1. Construct Constriction
 2. Crucify
 3. Guilt By Association
 4. Pax Psychosis
 5. Dream
 6. Prescription : Medicide
 7. Social Distortion
 8. Fatal Flaws
 9. Rotting Garden
 10. Kurtz
 11. Rotting Garden (Infekktion Remix)
 12. Fatal Flaws (Ah Cama-Sotz Remix)
 13. Pax Psychosis (Tactical Sekt Remix)
 14. Crucify (Urkom Remix)
 15. No Way Out

Grendel on:

 • JD (laulu, syntetisaattorit, ohjelmointi ja samplet)
 • Sascha (syntetisaattorit live-esiintymisissä)
 • Mel (syntetisaattorit ja taustalaulu live-esiintymisissä)
 • Emanuelle (kitara live-esiintymisissä)
 • Ben (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä kesäkuuta 2016 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.