Gootti.net

Heimataerde: "Gottgleich"

 • Julkaistu keskiviikkona 11.04.2012
 • Avainsanat:

Valokuva kulmikkaasta ja piikikkäästä nahka- tai teräsnaamarista, jonka vasemmalla puolelle Heimataerden logo.Julkaistaan 12.6.2012

Saksalainen keskiaikaista tunnelmaa musiikkiinsa sumpliva Heimataerde (www.heimataerde.de) uutisoi tulevansa julkaisemaan kesäkuussa 2012 uuden studioalbumin Metropolis Recordsin tuella. DJ Ashin visioiman Heimataerden uutukainen on elektronista tanssimusiikkia sisältävä levy. Sillä kuullaan electro- ja industrial-tyylien lisäksi Neue Deutsche Härte -vaikutteita. Mukana on kitarointia ja instrumentaalisia osuuksia. Kiekon nimeksi annettu "Gottgleich" tarkoittaa suomeksi jumalaista. Bändin edellinen albumijulkaisu on vuoden 2010 "Unwesen". Siltä lohkaistiin singleksi "Malitia Angelica".

Heimataerde nähdään näillä näkymin esiintymässä Kinetik Festivalissa Kanadassa toukokuussa ja sen jälkeen M’Era Luna -festivaalin lavalla Saksassa.

"Gottgleich"-albumin kappaleet:

 1. Der Weg
 2. Templerblut
 3. Diese Nacht
 4. Zwischen den Sternen
 5. Agnus Dei
 6. Wacht auf
 7. God rest ye merry gentlemen
 8. Tief in dir
 9. Outremer
 10. Dein Opfer
 11. Pilgerlied
 12. Al Naharot Bavel
 13. Allein
 14. Leise fließt der Ebro

Sooloprojektina toimiva Heimataerde on levyttänyt musiikkia vuodesta 2004 lähtien ja tuonut usein Metropolis Recordsin avulla albumeja, jotka sivuavat tyylillisesti electro–industrialia, neofolkkia ja muuta keskiaikaisella teemalla sävytettyä tuotantoa. Yhtyeen tyyliä on verrattu aika ajoin Wumpscutiin ja Suicide Commandoon sekä muihin synkän EBM:n tekijöihin.

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä huhtikuuta 2012 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.