Gootti.net

Heimataerde: "Hick Hack Hackebeil"

 • Julkaistu maanantaina 20.06.2016
 • Avainsanat:

Piirros kanista, joka hosuu kirveen kanssa pelokkaan oravan vieressä. Kuvan yläosassa Heimataerden logo.Julkaistaan 22.7.2016

Saksalainen electro–industrialia ja keskiaikaisteemaa musiikissaan viljelevä Heimataerde aikoo julkaista heinäkuussa uuden singlen. MCD:n mitoissa julkaistava "Hick Hack Hackebeil" esittelee yhtyeen uutta "Aerdenbrand"-nimistä albumia. MCD:stä tehdään 666 kappaleen käsin numeroitu CD-painos. Sillä kuullaan useita eri vaihtoehtoja singlekappaleesta, ja niiden lisäksi "Stella Splendens" ja "Tsur Mishelo".

Heimataerde, tai Heimatærde, on vuonna 2004 perustettu DJ Ashin yhtye. Sen toistaiseksi tuorein albumijulkaisu on parin vuoden takainen "Kaltwaerts".

"Hick Hack Hackebeil" -MCD:n kappaleet:

 1. Hick Hack Hackebeil (Radio)
 2. Stella Splendens
 3. Hick Hack Hackebeil (Album)
 4. Tsur Mishelo
 5. Hick Hack Hackebeil (Club)

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon (laulu)
 • In Hoc Signo (syntetisaattori)
 • Ansgar von Huretha (säkkipillit)
 • Jacques de Perigord (kitarat)
 • Ignatius von Schneeberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä kesäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.