Gootti.net

Heimataerde: "Kaltwaerts"

 • Julkaistu keskiviikkona 30.07.2014
 • Avainsanat:

"Kaltwaerts"-albumin kannessa maalaus valkoisen ratsun selässä istuvasta ritarista.Julkaistaan 29.8.2014

Saksan Heimataerde julkaisee 29.8. "Kaltwaerts"-nimisen pitkäsoittonsa ainakin kahtena eri CD-painoksena. Niistä erikoisempi on hinnoiteltu Out of Line Musicin nettikaupassa 55 euron arvoiseksi boxsetiksi. Sen painosmäärä on 250 kappaletta. Keskiaikaista musiikkia ja electroa yhdistelevän Heimataerden uutukainen on jälleen Ashlar von Megalonin toteuttama kuuntelukokemus, joka jatkaa musiikillisesti ja kerronnallisesti sitä tarinaa, jota bändin edellisillä opuksilla esiteltiin. Tässä jaksossa pahis nimeltään Zebaoth on siepannut munkki Andreasin.

Zebaoth pyritään nujertamaan tällä uniikilla klubisoittoonkin soveltuvalla opuksella. Sen erikoispainos sisältää kaksi äänilevyä. Sen mukana tulee audiokirja, jossa kerrotaan saksaksi albumin tarinaa. Spesiaalipaketti koteloidaan mustaan puukoteloon. Sisältä löytyy kahden CD:n lisäksi kaulariipus nahkanuorassa, vesivärimaalattuja postikortteja, jotka esittelevät yhtyeen jäseniä. Lisäksi settiin sisältyy numeroitu aitoustodistus ja Heimataerde-lippu.

"Kaltwaerts"-albumin kappaleet:

 1. Es ist nicht vorbei
 2. Bruderschaft
 3. Kaltwaerts
 4. Die Wanderschaft
 5. Sohn
 6. 1000 Meere weit
 7. Keine Helden
 8. Verdammt noch mal
 9. Heut ist ein guter Tag
 10. In der Dunkelheit
 11. Schwesterlein
 12. Weiß schwarz
 13. Einfach so
 14. Rossreiter

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.