Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Henric de la Cour: "Grenade / Harmony Dies"

Musta tausta, jota vasten valokuva mustasilmäisestä miehestä, jonka kasvot kalpeat, huulet mustat ja silmänympärys punainen.Julkaistiin 23.5.2012

Tukholmalainen Henric de la Cour julkaisi lokakuussa 2011 soolouransa ensimmäisen studioalbumin. Nyt muusikko valmisti kaksi biisiä kattavan vinyylisinglen, seitsemän tuuman "Grenade / Harmony Dies" -kiekon, joka ilmestyi toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla Progress Productionsin kautta. Strip Musicissa ja Yvonnessa pitkään vaikuttanut Henric de la Cour tarjoaa tällä äänitteellään kaksi biisiä. Niistä A-puolen raidaksi valittu "Grenade" on synkkä goottipoppiballadi. Artisti esitti sen Ruotsin Manifest-gaalassa aikaisemmin kuluvana vuonna. Sinkun B-puolena kuullaan tanssilattioille tähdätty tulkinta metallibändi Venomin kappaleesta "Harmony Dies". Tämä kappalemäärältään hyvin rajallinen vinyyli varustetaan valokuvaaja Denis Blomgrenin kuvituksilla. Sama mies kuvitti myös de la Courin debyyttialbumin.

Levy-yhtiö Progress Productions latasi toukokuussa nettiin musiikkivideon kappaleesta "Grenade". Per Normanin ohjaama viisiminuuttinen video on nähtävissä alapuolelta.

Huhtikuussa muusikko paljasti uuden 7-tuumaisen levynsä kansitaiteen. Helmikuussa Henric de la Cour laittoi Per Normanin ohjaaman "My Machine" -biisin HD-version katsottavaksi YouTubeen. Marraskuussa artistilta ilmestyi kappalemäärältään rajallinen punavinyyli debyyttialbumistaan.

"Grenade / Harmony Dies" -singlen kappaleet:

  1. Grenade (A-puoli)
  2. Harmony Dies (B-puoli)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä kesäkuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.