Gootti.net

IAMX: "Spit It Out"

 • Julkaistu maanantaina 13.11.2006
 • Avainsanat:

IAMX (www.iamx.co.uk), eli Chris Corner, julkaisee kuluvan kuukauden 17. päivä single-levyn "Spit It Out". Single on otettu IAMX:in toiselta albumilta, jonka nimi on "The Alternative". Kyseinen single-CD sisältää VNV Nation-kokoonpanon ja Alexander Kowalskin remiksauksia. Samana päivänä julkaistaan uudelleen IAMX-kokoonpanon ensimmäinen, vuonna 2004 julkaistu, "Kiss+Swallow"-niminen albumi — albumilla kuullaan uusi "Moonbootica Remix of Kiss & Swallo" -kappale sekä "Missile"-nimeä kantava musiikkivideo.

IAMX:in musiikki vetoaa varmasti ainakin indie/retro/electro-popin ystäviin.

"The Alternative" -albumin kappalelista:

 1. President
 2. The Alternative
 3. Nightlife
 4. Lulled by Numbers
 5. Song Of Imaginary Beings
 6. The Negative Sex
 7. Bring Me Back a Dog
 8. S.H.E
 9. Spit It Out
 10. After Every Party I Die
 11. This Will Make You Love Again

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.