Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

In Strict Confidence: "La Parade Monstrueuse"

"La Parade Monstrueuse" -albumin etukannessa näkyy verhoja ja hämärää kellertävää valaistusta lavalla, jossa keskellä mustiin pukeutunut nainen keimailee ja soittaa valkoista harmonikkaa. Naisella silinterihattu päässä. Pään yläpuolella korJulkaistaan 26.2.2010

Saksalaisyhtye In Strict Confidence (www.instrictconfidence.com) tulee julkaisemaan helmikuun lopussa Euroopan alueella uuden albumin Minuswelt Musikfabrikin kautta ja Yhdysvalloissa Metropolis Recordsin tuella. Levystä tullaan julkaisemaan painosmäärältään rajoitettu pakettipainos, jossa on mukaan bonus-CD täynnä uusia In Strict Confidence -kappaleita ja remixejä sellaisilta rytmiryhmiltä kuin Asp, X-Fusion, Controlled Fusion, Patenbrigade: Wolff. Yhtye kutsuu levyä nimellä "La Parade Monstrueuse". Se on synkkä, romanttinen ja elektroninen englanniksi sekä saksaksi laulettu kiekko. Darkwavea, electroa, syntikkapoppia ja rokkiakin syönyt kokonaisuus sisältää laulaja Nina de Lianin laulua. Klassisesti koulutettu laulaja ja tanssija kiinnitettiin bändin vakituiseen kalustoon joulukuussa 2009. Lianin laulua kuultiin ensimmäistä kertaa In Strict Confidencen viime vuonna julkaisemalla "My Despair" -EP:llä. Nainen on omalla urallaan esiintynyt yleisöjen edessä yli 1000 kertaa ja yli 15 eri maassa.

In Strict Confidencen uudella studioalbumilla "La Parade Monstrueuse" kuullaan naislaulajan lisäksi uutena kitaristina naispuolista Haydee Sparksia. Hän lyöttäytyi ryhmän jäseneksi edellisen vuoden heinäkuussa. Haydee Sparks on syntyjään suomalainen. Nainen toimii bändin kitaristina live-esiintymisissä.

"La Parade Monstrueuse" -CD #1:n kappaleet:

 1. La parade monstrueuse (Intro)
 2. My Despair
 3. Silver Bullets
 4. One drop
 5. Set me free
 6. This is all
 7. Ewige Nacht
 8. SnowWhite
 9. I surrender
 10. Schwarzes Licht
 11. Golden Gate

"La Parade Monstrueuse" -CD #2:n kappaleet:

 1. Am Abgrund
 2. Set me free (ASP Remix)
 3. I surrender (Extended Version)
 4. My Despair (Whisper Version)
 5. Silver Bullets (X-Fusion Remix)
 6. Set me free (Rhys Fulber Remix)
 7. Von hier bis zur Unendlichkeit
 8. I’m a God (Extended Version)
 9. Feeling (Inner Senses)
 10. I Surrender (Controlled Fusion)
 11. My Despair (musiikkivideo)
 12. Ewige Nacht (musiikkivideo)

In Strict Confidencen tiimi tiedotti uuden albumin luomisprosessista ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2009, jolloin bändi paljasti albumia varten kirjoitetun yli 20 biisiä. Tulevan albumin luomistyö viivästyi alkuperäisistä suunnitelmista. Bändin mukaan tämän albumin oli suunniteltu alunperin julkaistavan vuotta aikaisemmin. Ensimmäinen lohkaisu "La Parade Monstrueuse" -albumilta oli CD-levy "My Despair", jonka nimikkokappaleesta julkaistiin bändin MySpace-sivuilla marraskuun alussa musiikkivideokin. Katseltavaksi laitettu musiikkivideo on sensuroitu versio, sillä MySpace kokee ihmiskehojen alastomuuden esittämisen käyttöehtojensa vastaiseksi toiminnaksi. Bändi ilmoitti tammikuun alussa EP-levyn saavuttaneen Saksassa toimivan Deutsche Alternative Charts -musiikkilistan huipun.

In Strict Confidence on:

 • Dennis Ostermann (laulu)
 • Antje Schulz (laulu)
 • Nina De Lianin (laulu)
 • Haydee Sparks (kitarat live-esiintymisissä)
 • Jörg Schelte (kosketinsoittimet)
 • Stefan Vesper (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä tammikuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 247 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.