Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

In Strict Confidence: "Morpheus"

Tietokonegrafiikkaa: kuva naisesta ja miehestä harmaassa huoneessa pitäen lieassa vuohta tai muuta elukkaa.Julkaistiin 8.6.2012

Electro–industrial-bändi In Strict Confidence (www.instrictconfidence.com) julkaisi juuri kahdeksan biisiä sisältävän EP-levyn "Morpheus". Sillä kuullaan noin 43 minuuttia musiikkia. Kiekko ilmestyi tarkalleen 8.6. CD:nä, 12-tuumaisena vinyylinä ja digitaalisesti. Se kipusi Deutsche Alternative Chartsille ja on siellä tällä hetkellä kakkossijalla VNV Nationin EP-lätyn "Crossing the Divine" varjossa. DAC-listalla mitataan Saksan niin sanotun vaihtoehtomusiikin levymyyntiä. Listalta löytyy sellaisia nimiä kuin Mono Inc., Oomph!, Die Krupps ja Heimataerde. In Strict Confidencen uutukaislevyllä kuullaan useita eri tulkintoja kiekon nimikkokappaleesta, kuten yhtyeen uran pitkäkestoisin biisitulkinta, joka kestää 11 minuuttia.

Saksalaisyhtyeen uudella EP-levyllä kuullaan saksalais–venäläisen biisiversion lisäksi remixit Haujobbilta, Dioramalta ja HECQ:lta.

"Morpheus"-EP:n kappaleet:

 1. Morpheus
 2. Morpheus (Clubmix)
 3. Morpheus (Hecq Remix)
 4. Salvation
 5. Morpheus (Extended Version)
 6. Morpheus (Haujobb Remix)
 7. Morpheus (Diorama Remix)
 8. Morpheus (Anglijskaya Versiya)

Bändi perustettiin vuoden 1989 aikana vaikkakin alkuvuodet se toimi nimellä Seal of Secrecy. Alkuperäisjäsen Dennis Ostermann vaikuttaa In Strict Confidencen lisäksi Controlled Fusionissa.

In Strict Confidence on:

 • Dennis Ostermann (laulu ja sävellys)
 • Antje Schulz (laulu ja sanoitukset)
 • Nina de Lianin (laulu)
 • Jörg Schelte (sävellys ja ohjelmointi)
 • Stefan Vesper (rummut ja sävellys)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5403 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä kesäkuuta 2012 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 98 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.