Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Hawkingin muistolle.: Hawking osoitti, että keho on vain kuori, vain sielulla on väliä. Varmasti olisi ollut helppo päästää itsensä päiviltä moneen otteeseen vuosikymmenten aikana, mutta koska kaveri tiesi, että hänellä on...

In The Nursery: "Era"

In The Nursery: EraVuonna 1981 perustettu In The Nursery (www.inthenursery.com) jatkaa musiikin tekemistä — bändi julkaiseekin uuden albumin ensi vuoden tammikuun 15. päivä. "Era"-albumista kerrotaan bändin nettisivuilla seuraavasti: ‘Era’ explores the themes of architecture, urban decay and regeneration — encompassing 10 new tracks of breathtaking power and beauty.

Levyllä käy musisoimassa laulaja Dolor Merguerite C. ja rumpali David Elektrik sekä sillä vierailee laulaja Sarah Jay Hawley, joka on tuttu naama Massive Attack -kokoonpanossa.

"Era"-albumin kappalelista:

  1. Blueprint
  2. Futurebuild
  3. Material & Form
  4. Silent in Time
  5. Tempered Wings
  6. Vantage
  7. Kryptka
  8. Imperfect Design
  9. Dogfight
  10. Landlost

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5339 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 91 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.