Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Inkubus Sukkubus: "Queen of Heaven, Queen of Hell"

"Queen of Heaven, Queen of Hell" -albumin etukannessa pelikortti, jossa nähdään nainen yläosassa ja alaosassa. Alhaalla hän on liekkien keskellä, ylhäällä sinistä taustaa vasten.Julkaistaan 24.5.2013

Goottirokkia soittava Inkubus Sukkubus (www.inkubussukkubus.com) tarjoaa nettisivujensa kautta kuukauden päästä ilmestyvästä studioalbumistaan erikoisversiota. Ennakkotilaajat, jotka ostavat levyn yhtyeeltä ennen päivämäärää 22.4. saavat ilmaisia hihamerkkejä. Ennakkotilaajat saavat lisäksi levyn itselleen jo ennen virallista julkaisupäivää, joka on vasta 24. toukokuuta. Levyn julkaisee Resurrection Records. Äänitteen soittolista sisältää 16 biisiä. Niistä monet ovat uusia, osa remixejä Inkubus Sukkubuksen varhaisemmasta tuotannosta.

Brittiyhtyeen "Queen of Heaven, Queen of Hell" sisältää täysin uusien biisien lisäksi remixejä muilta esittäjiltä. Ryhmän edellinen levyjulkaisu koettiin vuonna 2011, kun "The Goat" -albumi valmistui ja ilmestyi. Yhtyeeltä on ilmestynyt musiikkia jokseenkin tasaisin väliajoin vuodesta 1989 lähtien.

"Queen of Heaven, Queen of Hell" -albumin kappaleet.

 1. Lilith, Kali, Nemesis, Morrigan
 2. Forest Hill
 3. At the End of the World
 4. One in a Million
 5. The White Stag
 6. Corn King (Wicca Man Remix)
 7. The Dark Prince
 8. Broken Doll (Song of Papusza)
 9. Goddess of Samhain
 10. Lilith Unbound
 11. Winter Rain
 12. The Dark Side of Love
 13. The Last Boy on Earth
 14. Heart of Lilith (Daemon Romantica Remix)
 15. Queen of Heaven, Queen of Hell
 16. Take my Hunger (Sukkubus Intoxica Remix)

Inkubus Sukkubus on:

 • Candia (laulu ja sanoitukset)
 • Tony McKormack (kitara, tuottaminen, sävellys ja laulu)
 • Bob Gardener (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 136 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.