Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Inkubus Sukkubus: "Viva la Muerte"

Goottibändi Inkubus Sukkubuksen albumi "Viva la Muerte". Kuvassa valkoisiin pukeutunut nainen ja hänen takanaan mustiin pukeutunut mies. Molemmilla karut kuolonnaamiomaalaukset kasvoillaan. Vasemmassa yläkulmassa pinkillä värillä sanat Inkubus ja SuJulkaistaan loppuvuodesta 2008

Englantilainen Inkubus Sukkubus (www.inkubussukkubus.com) suunnittelee julkaisevansa "Viva la Muerte" -nimisen studioalbuminsa Euroopassa levymerkki Resurrection Recordsin kautta. Venäjällä levy julkaistaan Maximum-levy-yhtiön voimin ja Yhdysvaloissa Cleopatra Recordsin avulla. Meksikolaisvaikutteilla varustettu albumi on yhtyeen järjestyksessä 12. studiojulkaisu ja tyyliltään irtiotto Inkubus Sukkubuksen aikaisemmasta musiikkityylistä. Levy edustaa sitä meininkiä, jota ryhmä tarjosi aikaisemmin "Witch Queen" -kiekon sisältämällä kappaleella "Dia de los Muertos". Nyt jo parikymmentä vuotta toiminut goottibändi kertoo uusimmalla äänitteellään tarinaa pariskunnan päätöksestä viettää häät Meksikossa vietettävänä Kuolleiden päivänä.

Yhteensä 10 biisiä kattava kiekko on eräänlainen konseptialbumi kuolemattomasta rakkaudesta, jolta Viikatemieskään ei voi nirriä viedä. Inkubus Sukkubuksen tulkinta on traaginen, melankolinen ja uhmakas. Yhtyeen aikaisemmasta tuotannosta voi kuunnella viipaleita siirtymällä Inkubus Sukkubuksen MySpace-sivuille.

"Viva la Muerte" -albumin kappaleet:

 1. Love Eternal
 2. Fiesta de Amor
 3. Death Comes (The Wedding Night)
 4. Living Death
 5. Emergence
 6. We Walk Again
 7. (Our) Love Will Endure
 8. Live to Hate (The Living Fear the Dead)
 9. Decaying Beauty
 10. The Endless Night

Inkubus Sukkubus on:

 • Candia (laulu)
 • Tony McKormack (kitarat ja ohjelmointi)
 • Adam Henderson (basso ja akustiset kitarat)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä tammikuuta 2010 kello 20:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 90 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.