Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Inline.SeX.Terror: "Distorted Life" -EP

Inline.SeX.Terrorin EP:n "Distorted Life" etukannessa naamari, joka on vihertävä, metallinen ja häijynnäköinen. Kuvan tausta on keskeltä kivinen, ylä- sekä alaosasta juovitettu vihreällä ja mustalla. Yläosassa keskitettynä yhtyeen logo.EP ulos kesällä 2009

Kreikkalainen Inline.SeX.Terror ilmoitti toissapäivänä, tiistaina, julkasievansa uuden EP-levyn kuluvan vuoden kesällä. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi varmistettu. Kolme uutta kappaletta sisältävä levy tullaan julkaisemaan saksalaisen Danse Macabren kautta. Levy sisältää uusien biisien lisäksi ryppään remix-versioita muilta elektronisen musiikin toimijoilta — remix-kappaleen EP:n nimikkokappaleesta on toteuttanut myös helsinkiläinen Beati Mortui. Myös muun muassa Suicide Commando, Implant ja Supreme Court ovat osallistuneet "Distorted Life" -kappaleen virittämiseen. Inline.SeX.Terror tarjoaa MySpace-sivujensa musiikkisoittimessa näytekappaleita uusimman äänitteen kappaleista, mutta myös varhaisemmista julkaisuistaan.

"Distorted Life" -levyn julkaisee saksalainen Danse Macabre Records, jonka kautta yhtye on aikaisemminkin julkaissutm usiikkia. Inline.Sex.Terrorin debyyttialbumi "11:11" julkaistiin levytyssopimuksen turvin 1. elokuuta 2008. Kiekon ilmestyttyä Inline.Sex.Terror kävi soittamassa Euroopan-kiertueen saman vuoden lokakuussa.

"Distorted Life" -EP:n kappaleet:

 1. Distorted Life
 2. Hellektro Girl
 3. Fetisch Nacht
 4. Distorted Life (LV-426 Mix)
 5. Distorted Life (RMX by Suicide Commando)
 6. Distorted Life (German Distortion RMX by FabrikC)
 7. Distorted Life (RMX by Supreme Court)
 8. Distorted Life (RMX by Beati Mortui)
 9. Distorted Life (RMX by Implant)
 10. Distorted Life (RMX by C-Lekktor)
 11. Distorted Life (RMX Kadaver Acht)
 12. Distorted Life (RMX by V2A)
 13. Hellektro Girl (WRedit by Without Recognition)
 14. Fetisch Nacht (Mono Erotic RMX by Concrete Rage)
 15. Musiikkivideo: Distorted Life

Inline Sex Terror on:

 • George.h (laulu, syntikka, ohjelmointi ja samplet)
 • Dioxin (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Kreikasta käsin operoiva Inline.SeX.Terror on George.h:n, eli DV/H:n musiikillinen viritelmä. Mies on tehnyt kotiseudullaan kreikassa DJ:n töitä vuosikymmenen ajan ja on siinä sivussa organisoinut festivaaleja sekä keikkoja Ateenan alueella. Hän on toiminut myös promoottorina. DV/H:n kautta kreikkalaiset ovat nähneet elävänä esimerkiksi VNV Nationin, Blutengelin, Diary of Dreamsin, Icon of Coilin ja Combichristin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2009 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 195 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.