Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

"Into The Darkness Vol.5" -DVD

'Into The Darkness Vol.5' –DVD:n kansikuva, jossa sinertävää ja säihkyvää taustaa vasten tanssii paljastavaan mekkoon pukeutunut mustahiuksinen nainen. Kannen yläosassa lukee kiekon nimi, alaosassa listattu bändien nimiä.DVD:n kansi

Nightclub Records (www.nightclubrecords.de) julkaisee "Into The Darkness" -DVD-sarjan tuoreimman painoksen, joka on jo järjestyksessä viides, kuluvan kuukauden 19. päivä. Uusin musiikki-isku sisältää tuttuun tapaan aikaisemmin julkaisemattomia bändihaastatteluita, live-esiintymisistä taltioituja biisejä ja musiikkivideoita. DVD:ltä löytyy yli 100 minuuttia uutta musiikkimateriaalia, kuten yhdeksän promovideota ja bändihaastattelut Front Line Assemblylta ja Melotronilta. "Into The Darkness Vol.5" on juhlakiekko 10-vuotiaan Crazy Clips TV -ohjelman kunniaksi.

DVD-levyn sisältä löytyy myös promovideot And Onelta, Eisbrecherilta, Clientilta, IAMX:lta, Ladytronilta ja ruotsalaiselta Deathstars-joukkueelta.

"Into The Darkness Vol.5" -DVD:n live-esiintymiset:

 1. Nitzer Ebb: Murderous (Hampuri / Markthalle 2006)
 2. Front Line Assembly: Maniacal (Hampuri / Fabrik 2007)
 3. Sono: Open The Door (Hampuri / Markthalle 2006)
 4. Frozen Plasma: Irony (Hampuri / Markthalle 2006)
 5. Skinny Puppy: Testure (Hildesheim / M’era Luna 2005)
 6. Grendel: Soilbleed (Hampuri / MarX 2005)
 7. Covenant: The Men (Hampuri / Markthalle 2006)
 8. Combichrist: Today I Woke The Rain Of Blood (Hildesheim / M’era Luna 2005)

"Into The Darkness Vol.5" -DVD:n musiikkivideot:

 1. And One: So Klingt Liebe
 2. Eisbrecher: Vergissmeinnicht
 3. Client: Lights Go Out
 4. Vive La Fete: Noir Desir
 5. IAMX: President
 6. Ladytron: Destroy Everything You Touch
 7. Purwien mit Witt: Alle Fehler
 8. Formula Redux: Stormy Grace
 9. Deathstars: Blitzkrieg

"Into The Darkness Vol.5" -DVD:n extrat:

 1. Congratulations to 10 Years Crazy Clip TV
 2. Front Line Assembly -haastattelu
 3. Melotron-haastattelu

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 132 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.