Gootti.net

Jesus and the Gurus: "Blood, Sweat and Tears"

Valokuva Jesus and the Gurus -yhtyeen kolmesta ydinjäsenestä. He ovat miehiä, jotka istuvat rivissä teltassa. Etualalla kaikenlaisia pieniä sisustuselementtejä. Vasemmanpuoleinen mies puhuu kännykkään, keskimmäinen rakentaa pommia ja oikeanpuoleAlbumi ulos tammikuussa

Sveitsiläinen goottirockia / dark folkia soittava Jesus and the Gurus (www.jesusandthegurus.com) valmistautuu julkaisemaan kuluvan kuukauden aikana uuden studioalbuminsa, nimeltään "Blood, Sweat and Tears", levy-yhtiö Black Rain Media Groupin avustuksella. Yhtye nimeää albuminsa musiikillisen suunnan viittavaan nyt raskaampaan, kovaäänisempään, aggressiivisempaan ja kyynisempään suuntaan. Yhtye on ollut saksalaisen Black Rainin suojissa vuodesta 2006 lähtien, jonka kautta bändi julkaisi edellisenkin pitkäsoittonsa. Yhtyeen uusin albumi on "King ov Salò". Se ilmestyi vuonna 2006.

Yhtyeen mukaan tammikuussa 2009 julkaistava "Blood, Sweat and Tears" tarjoaa kiinnostavia kappaleita niin elektronisen kuin raskaan metallimusiikinkin ystäville. Levyllä on industrial-henkistä aineistoa, joka vedonnee yhtyeen arveluiden mukaan ainakin Einstürzende Neubautenin faneihin, sekä metallipitoisia viisuja, joihin Ministryn sekä Rammsteinin fanit voivat tykästyä. Albumilla kuullaan myös harsh electroa.

"Blood, Sweat and Tears" -albumin kappaleet:

 1. Jesus Marsch
 2. We will love you
 3. Pädo Pedro
 4. Eiszeit
 5. Panzerlied
 6. You and Me
 7. Kill’em all
 8. Pride of Switzerland
 9. Gib mir Kraft
 10. China, China

Jesus and the Gurus esiintyy:

 • 21. helmikuuta 2009: Lyon`s Hall (Lyon, Ranska)
 • 28. helmikuuta 2009: Tivoli Oudegracht (Utrecht, Alankomaat)
 • 25. huhtikuuta 2009: Helldorado (Vitoria-Gasteiz, Espanja)
 • 5. syyskuuta 2009: NCN4 Festival (Leipzig, Saksa)

Jesus and the Gurus on:

 • Son ov David (laulu)
 • Gabriell Medicine Man (koskettimet ja samplet)
 • Tom Alien (kitarat ja basso)
 • Lila Magila (rummut live-esiintymisissä)
 • Jean van Eisentanz (soittimet live-esiintymisissä)

Sveitsin Zürichissa vuonna 1994 perustettu Jesus and the Gurus on yksi ensimmäisiä ja pitkäikäisimpiä gootti- ja industrial-musiikkia soittavista yhtyeistä kotimaassaan. Bändin luomaa äänimateriaalia on vuosien varrella polttoleimattu neonatsien, fetissi-intoilijoiden ja satanistien musiikiksi. Jesus and the Gurus kertoo itse näkevänsä itsensä vain epätyypillisenä sveitsiläisbändinä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä tammikuuta 2009 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.