Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Jesus on Extasy: "Beloved Enemy"

Jesus On Extasyn kolme jäsentä seisoo kiiltävän metalliseinän, jonka keskellä kulkee verenpunainen kangas, edustalla siten, että laidoilla kaksi naista kiehnää mustahiuksisen miehen vierillä. Miehellä jalassa mustat nahkahousut ja kaulassa punaPromokuva vuoden takaa

Saksasta saapuva goottirock-yhtye Jesus on Extasy tiedottaa tulevansa julkaisemaan 2. toukokuuta kuluvana vuonna uuden albumin, nimeltään "Beloved Enemy". Albumi on musiikillisesti samaa linjaa kuin ryhmän debyyttialbumilla kuullaan, mutta bändin mukaan tällä kertaa vielä tarttuvampaa musiikkia. Levystä tullaan julkaisemaan normaalin 13 biisiä sisältävän version lisäksi rajoitetumpi erikoisversio, joka sisältää neljä bonuskappaletta. Perusversion värssyistä kertyy soittoaikaa noin 50 minuuttia — bonuskappaleilla varustetun painoksen soittoaika on vastaavasti yli 60 minuuttia.

Uuden albumin nimen Jesus on Extasyn joukot paljastivat viikko sitten virallisten MySpace-sivujensa välityksellä.

Yhtye etsi helmikuun alussa musiikkia ja keikkoja rakastavia henkilöitä osallistumaan 16.–17. helmikuuta kuvatun musiikkivideon nauhoitusurakkaan. Bändi taltioi videoleikkeen uudelta "Beloved Enemy" -albumilta lohkaistusta singlestä. Musiikkivideo nauhoitettiin live-esiintymisestä Saksassa. Keikalle bändi maanitteli yleisöksi kaikkia kynnelle kykeneviä.

"Beloved Enemy"-albumin kappaleet:

 1. Beloved Enemy
 2. Change The World
 3. Direct Injection
 4. Stay With Me
 5. Stuck
 6. Break You Apart
 7. Lies
 8. The Last Day Of My Life
 9. You Don’t Know Anything
 10. Dead Presidents
 11. Falling
 12. Church Of Extasy
 13. Sometimes
 14. Alone (akustinen versio, bonuskappale)
 15. Neochrome (live, bonuskappale)
 16. Beloved Enemy (Chai vs. Autoaggression -remix, bonuskappale)
 17. Beloved Enemy (Bebop Enemy -mix, sovituksen toteuttajana ASP, bonuskappale)

JoE:n joukot värvättiin osallistumaan tämän vuoden Summer Breeze Open Air -ulkoilmakonserttiin, jota vietetään elokuussa 14.–16. Saksassa. Kyseessä on metallimusiikkiin painottunut Dinkelsbühlin kaupungissa vietettävä festivaali. Ryhmä konsertoi myös goottifestivaali Wave-Gotik-Treffenissä Saksan Leipzigissä.

Jesus on Extasy esiintyy:

 • 9.-12. toukokuuta: Wave-Gotik-Treffen (Leipzig, Saksa)
 • 5. heinäkuuta: BurgRock @ Schloss Broich (Mülheim/Ruhr, Saksa)
 • 14.-16. elokuuta: Summer Breeze (Dinkelsbühl, Saksa)

Bändi värväsi edellisen vuoden kesäkuussa uuden rumpalin, BJ:n, joka otti osaa kahteen bändin aikaisemmin tekemään kiertueeseen. Yhteiset kokemukset osoittivat tuohon aikaan henkilökemioiden toimivan passelisti, joten hänet toivotettiin tervetulleeksi ryhmän vakituiseen kokoonpanoon.

Jesus on Extasy on:

 • Dorian Deveraux (laulu ja kosketinsoitin)
 • Chai Deveraux (kitara ja kosketinsoitin)
 • Alicia Vayne (kitara)
 • Ophelia Dax (kosketinsoitin)
 • BJ (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 240 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.