Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Jesus On Extasy: "Holy Beauty"

Jesus On Extasy -bändin jäsenet, eli kaksi naista ja kaksi miestä, seisovat vuoteen äärellä. Taustalla hämyistä sinertävää taustaväriä.Saksalainen Jesus On Extasy (www.jesusonextasy.com) on nuori goottibändi, joka aikoo julkaista debyyttialbuminsa maaliskuun 30. päivä. "Holy Beauty" -esikoinen pitää sisällään 11 biisiä ja se julkaistaan Drakkar Recordsin kautta.

Bändin MySpace-sivuilla voi käydä kuuntelemassa pari esikoisalbumilla kuultavaa biisiä. Tällä hetkellä ko. sivuilta löytyy kappaleet "Assasinate Me", "Drowning", "Assassinate My KMDFM Remix" ja "Neochrome".

Who says that industrial rockers shouldn’t perform in style? Certainly not these shooting stars from the Ruhr area. Beauty is an integral part of their vision, which "Holy Beauty", the quartet’s first album release, attests to, allowing the legal consumption of that highly effective dance therapeutic — liberating to spirit and body alike — that is Jesus On Extasy. DJs, say your final prayers before the onslaught of addicts is upon you…

JOE esittelee itsensä em. MySpace-sivuilla kertomalla Dorianin ja Chain olevan toiminnanmiehiä. Bändin tähtäimessä on ollut yhtyeen perustamishetkestä lähtien kaataa ja rikkoa rajoja, pommittaa fanikuntaansa hittibiiseillä kuten "Assassinate Me".

"Holy Beauty" -albumin kappaleet:

 1. Assassinate Me
 2. Nuclear Bitch
 3. Drowning
 4. Neochrome
 5. Second Skin
 6. Alone
 7. Puppet
 8. Holy Beauty
 9. Nowhere Girl
 10. Reach out
 11. Assassinate Me (KMFDM Remix)

Jesus On Extasy on:

 • Dorian Deveraux (laulu, syntikat ja samplet)
 • Chai (kitara, taustalaulu, kitara ja ohjelmointi)
 • Alicia Vayne (kitara)
 • Ophelia Dax (syntikat)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 151 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.