Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Jesus on Extasy julkaisee "No Gods" -albumin

Saksalainen emotionaalista goottirockia tekevä Jesus on Extasy (www.jesusonextasy.com) tiedottaa kesällä 2010 ilmestyvän siltä uutta musiikkia. Bändi on Dorian Deverauxin kanssa studiossa valmistamassa uutta studiolevyä sellaisesta läjästä kappaleita, jotka saavat yhteiseksi nimittäjäkseen "No Gods". Yhtye toivoo voivansa julkaista levyn elokuun lopussa. Opuksen julkaisee Drakkar, e-Wave ja Sony Music Entertainment. Levy on seuraaja toukokuussa 2008 ilmestyneelle "Beloved Enemy" -kiekolle. Elokuisesta kiekosta ei ole vielä kerrottu juurikaan yksityiskohtia. Tulevasta musiikillisesta annoksesta tullaan saamaan ensimmäinen ennakkoannos kesäkuun 12. päivä, kun Jesus on Extasy soittaa Blackfield-tapahtumassa Saksan Gelsenkirchenissä. Samassa tapahtumassa soittaa muiden muassa Unheilig, Oomph! ja Subway To Sally.

Toukokuun alussa yhtye vei päätökseen uusien promokuvien kuvaussessiot. JoE:n joukot etsivät helmikuun lopussa julkisella haulla fanejaan seuraavan musiikkivideon kuvaustalkoisiin. Yhtye kuvasi kolmannelle albumilleen sisältyvästä kappaleesta musiikkivideon käyttämällä faneiltaan saamaa videokuvaa. Bändiläiset pyysivät fanittajiaan käyttämään videokameroitaan ja purkittamaan niillä kiinnostavia kohteita ja hauskanpitoa kotikaupungeissaan.

Elokuun 27. päivä julkaistavaksi kaavailtua "No Gods" –albumia on nauhoitettu tammikuusta asti. Helmikuun alussa basso- ja rumpuraidat oli nauhoitettu. Maaliskuun loppuun mennessä kaikkien kitaraitojen äänityshommat oli hoidettu kunnialla pois päiväjärjestyksestä. Saksalaisviisikko ehti soittaa ainakin kertaalleen tulevan kiekon kappaleita yleisölle. Albumin biisimateriaalia soitettiin Saksan Goslarissa marraskuussa 2009. Paikkakunnalla vietettiin gootti- ja industrial-henkistä tapahtumaa, johon Jesus on Extasy osallistui Beloved Enemyn kanssa. Yhtyeen ajankohtainen keikkakalenteri löytyy sen MySpace-sivuilta.

Jesus on Extasy on:

  • Dorian Deveraux (laulu, kitara ja kosketinsoitin)
  • Chai (kitara, syntetisaattori ja taustalaulu)
  • Ophelia Dax (syntetisaattorit)
  • BJ (basso ja taustalaulu)
  • Dino (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 153 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.