Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista Alfa Matrixille

  • Julkaistu torstaina 04.10.2012
  • Avainsanat:

Kuva miehestä ja naisesta, jotka seisovat vaaleanharmaata taustaa vasten. Molemmilla mustat vaatteet. Naisen hiukset liehuvat.Kuvassa Junksista

Alfa Matrix uutisoi nyt kiinnittäneensä saksalaisen Junksista (www.junksista.de) -yhtyeen, joka koostuu yhdestä miehestä ja naisesta, levyttämään tarttuvaa elektronista musiikkia seksuaalissävytteisillä sanoituksilla esitettynä. Mediatiedotteessa Alfa Matrix paljastaa suojattinsa käyttävän sensuellin naissolistinsa äänen ympärillä kitarariffejä, runsaasti bassoa ja syntetisaattoreilla täytettyjä vaiheita. Niitä kuullaan ensimmäistä kertaa "Department Store" -biisillä, jonka bändi julkaisi neljän naisvetoisen bändin koostamalla "4​.​4U [2012​.​10]" -kokoelmalla. Sillä kuullaan Junksistan lisäksi yksi viisu Helalyn Flowersilta, Krystal Systemiltä ja Lovelorn Dollsilta. Minikokoelma ilmestyy 2. lokakuuta.

Alfa Matrixille pääseminen tarkoittaa Junksistalle mahdollisuuden julkaista musiikkiaan laajemmalle yleisölle kuin aikaisemmin. Bändi on aikaisemmin levyttänyt kaksi omakustanteista EP:tä ja yhden albumin. Junksistan uralla on ilmestynyt muun muassa sellaisia biisejä kuin "Gaywhorebourhood", "Aim for the Hole" ja "Liebe 2.0".

Junksista on:

  • Boog
  • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä lokakuuta 2012 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 47 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.