Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "Bad Case of Fabulous"

 • Julkaistu lauantaina 28.09.2013
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva naisesta ja miehestä seisomassa vieretysten siten, että nainen on oikealla ja etualalla, mies vasemmalla taka-alalla.Julkaistaan 8.11.2013

Saksalainen electroa ja industrialia tekevä kaksikko Boog ja Diana tulee julkaisemaan yhtyeensä Junksistan nimissä uutta musiikkia marraskuun alkuvaiheilla. Marraskuun kahdeksantena Junksistalta ilmestyy "Bad Case of Fabulous" -albumi. Sen erikoispainos sisältää singlebiisin "Life is Unfair (And Love is a Bitch)" sekä remixit Marsheauxilta, Helalyn Flowersilta ja esimerkiksi englantilaiselta Dimension Fluxilta ja muilta.

Albumilla kuullaan hyvin erilaisia biisejä, joista useimmat ovat tanssisalonkeihin kelpaavia. Esimerkiksi biisissä "Fabulous" on glam rock -fiilistä, biisissä "Sexpectations" on etäisiä vaikutteita Princen hiteistä. Tanssilattioille sopivia raitoja ovat "Naked Wet" Hot", "Paranoid" ja "Liebe 2.0".

"Bad Case of Fabulous" -albumin kappaleet:

 1. Never Be Your Bitch
 2. Don’t Know Love
 3. Naked Wet Hot
 4. Life Is Unfair (And Love Is a Bitch)
 5. Sexpectations
 6. Devour Your Heart
 7. All You Can Eat
 8. Liebe 2.0
 9. Department Store
 10. Likeyourshoes
 11. Paranoid
 12. Bad Shag
 13. Fabulous

"Bad Case of Fabulous" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Department Store (Marsheaux Remix
 2. Life Is Unfair (And Love Is A Bitch) (Black Nail Cabaret Remix)
 3. (Not So) Bad Shag (Junksista feat. MM)
 4. Department Store (Run Hither Remix)
 5. All You Can Eat (Helalyn Flowers Remix)
 6. Fabulous (Aesthetische Remix)
 7. Naked Wet Hot (Mwen Remix)
 8. Liebe 2.0 (Neikka RPM Remix)
 9. Electronique (Diffuzion Remix)
 10. Naked Wet Hot (Dimension Flux Remix)
 11. Never Be Your Bitch (Boog’s Metal Outburst Mix)

Junksista on:

 • Boog
 • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä syyskuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 149 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.