Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "High Voltage Confessions"

 • Julkaistu torstaina 25.09.2014
 • Avainsanat:

Kolmioita vaalealla värillä liukuvärjättyä taustaa vasten. Alaosassa ohuita tikkuja ja risuja.Julkaistaan 21.11.2014

Electroa ja industrialia soittava Junksista tuo marraskuun 21. päivä esiin "High Voltage Confessions" -albuminsa ainakin kahtena erilaisena CD-painoksena. Erikoisemman mukana tulee 10 bonusbiisiä sisältävä CD-kiekko, jossa kaksi aikaisemmin muualla julkistamatonta rallia ja kahdeksan remixiä Lay Zeeltä, Metrolandilta, Ma Public Therapylta, Cryolta, Imaginary Warilta, Restriction 9:ltä, Dekadilta ja Junksistalta itseltään. Edellä mainituista Lay Zee tunnetaan ysäriluvun eurodance-yhtye Mr. President -yhtyeestä. Cryo puolestaan on EBM:n takomiseen erikoistunut yhtye.

Junksista teki uuden studioalbuminsa kappaleen "Live A Little" yhdessä 1980-luvulla maineeseen nousseen laulajattaren ja näyttelijättären Jane Badlerin kanssa.

"High Voltage Confessions" -albumin kappaleet:

 1. Get a Grip
 2. Live a Little (Feat. Jane Badler)
 3. I Hate You
 4. Sex on a Stick
 5. The Truth
 6. I Said
 7. True Love
 8. Strom
 9. P.I.T.T.
 10. Strictly Physical
 11. Confide
 12. Panties
 13. Happiness

"High Voltage Confessions" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Live a little (Lay Zee JoNat Radio Remix) (Feat. Jane Badler)
 2. Sex on a Stick (Cryo Remix)
 3. P.I.T.T. (Ma Public Therapy Remix)
 4. The Truth (Imaginary War Black Trip Remix)
 5. Strom (Metroland Remix)
 6. The Truth (Restriction 9 Remix)
 7. Happiness (Dekad Remix)
 8. Why
 9. Hard to Get
 10. True Love (Junksista’s Groovy as a MF Remix)

Junksista on:

 • Boog
 • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä syyskuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 121 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.