Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Junksista: "Naked Wet Hot"

  • Julkaistu perjantaina 12.07.2013
  • Avainsanat:

"Naked Wet Hot" -EP:n etukannessa lukee levyn nimi tummanruskealla värillä ja Junksista-logo sen alla oranssilla.Julkaistaan 12.7.2013

Saksalainen tanssilattioille musiikkia takova electro rock -yhtye Junksista (www.junksista.de) julkaisee tänään tämän "Naked Wet Hot" -levynsä. Se on vajaan viikon ajan ollut ennakkotilattavissa Junksistan Bandcamp-sivuilla neljän euron hintaan. Soittolista sisältää viisi kappaletta, joista kolme on eri tulkintoja kiekon nimikkobiisistä "Naked Wet Hot". Sen lisäksi kuullaan "Liebe 2.0" Junksistan esittämänä, sekä Dimension Fluxin pyöräyttämänä remixinä. Luultavasti vuoden 2013 päätteeksi Junksistalta ilmestyy täyspitkä albumi.

Viiden biisin pituinen "Naked Wet Hot" sisältää minimalistista ja suoraviivaista tanssimusiikkia hauskoilla sanoituksilla esitettyinä. Bändin molemmat muusikot — Diana S. ja Boog, sävelsivät uudet kappaleet yhdessä. "Liebe 2.0" on yhtyeen ensimmäinen saksaksi esittämä biisi.

"Naked Wet Hot" -EP:n kappaleet:

  1. Naked Wet Hot
  2. Liebe 2.0
  3. Naked Wet Hot (Dimension Flux mix)
  4. Liebe 2.0 (Kant Kino mix)
  5. Naked Wet Hot (Pernau mix)

Junksista on:

  • Boog
  • Diana S.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä heinäkuuta 2013 kello 13:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.