Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "Paranoid"

  • Julkaistu perjantaina 08.03.2013
  • Avainsanat:

"Paranoid"-EP:n etukannessa harmaasävyinen valokuva kahdesta tummahiuksisesta ihmisestä, joiden yllä lukee vihreällä värillä ja tikkukirjaimin Junksista.Julkaistaan 15.3.2013

Kaksipäinen Junksista (www.junksista.de) käyttää Alfa Matrixin apua tämän EP-levyn julkaisemisessa. Levy ilmestyy 15. maaliskuuta kuuden biisin kokoisena CD-painoksena. Soittolistalla kuullaan alkuperäisistä biisiversioista radikaalisti poikkeavat remixit Aesthetischeltä, Essence of Mindilta, Diffuzionilta sekä Helalyn Flowersilta. "Paranoid"-EP:n jonkinlaisena B-puolen biisinä kuullaan synkkä, voimakkailla melodioilla ja emotionaalisilla sanoituksilla täytetty biisi "Human".

Saksalaisyhtyeen uusi EP esittelee tulevan studioalbumin tyyliä. Mukana on eri tyylejä alkaen industrialista, risteillen rock-vetoiseen räimeeseen sekä syntikkapopin melodioihin.

Junksistalta ilmestyi joulukuussa huumoripitoinen joululaulu "Dirty Christmas". Marraskuussa Junksista tarjosi faneilleen kuunneltavaksi yhdeksän biisin kokoisen EPjulkaisun "You’re my favourite thing to do".

"Paranoid"-EP:n kappaleet:

  1. Paranoid
  2. Human
  3. Paranoid (Helalyn Flowers remix)
  4. Paranoid (Essence of Mind remix)
  5. Paranoid (Aesthetische remix)
  6. Human (Diffuzion remix)

Junksista on:

  • Boog
  • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä maaliskuuta 2013 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.