Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "Trust No Bitch"

  • Julkaistu maanantaina 01.02.2016
  • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva jostakin abstraktista, jonka päällä lukee valkoisella värillä ja tikkukirjaimin Trust No Bitch.Julkaistiin 26.1.2016

Saksalainen Junksista julkaisi aikaisemmin tällä viikolla singlen "Trust No Bitch" ja siihen musiikkivideon. Urallaan kaksi studioalbumia ja useita EP- sekä singlelevyjä julkaissut yhtye tarjoaa faneilleen haasteen tämänkertaisella levyllään. Se on aikaisempaa Junksistan tuotantoa aggressiivisempi, raskaampi ja hypnoottisempi. "Trust No Bitch" -single on irtiotto tulevalta minialbumilta. Albumin nimi on "American Love Story".

Junksistan uusi minialbumi toimii Timor Örgen lyhyen kauhuelokuvan soundtrackina. Singlellä kuullaan alla näkyvät kappaleet. Mukana on industrialia XMH:lta, hellectroa Venal Fleshiltä, ambient technoa Restriction 9:ltä sekä syntikka- ja elektrosoundeja Dekadilta.

"Trust No Bitch" -singlen kappaleet:

  1. Trust No Bitch
  2. C.S.F.
  3. Trust No Bitch (XMH remix)
  4. Trust No Bitch (Dekad remix)
  5. Trust No Bitch (Restriction 9 remix)
  6. Trust No Bitch (Venal Flesh remix)

Junksista on:

  • Boog
  • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä helmikuuta 2016 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.