Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tunnustuksia

Kirjoittanut: Tifa (Jäsen)
 • #91
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.11.2010 03:07
- Olen joskus tosi laiska ja saatan keksiä tekosyyn miksi en voisi lähteä ulos tänään, vaikka tosiasiassa mulla ois aikaa enemmän kun tarpeeks ja valitan ettei oo mitään tekemistä. Istun siis koneella 24/7 eikä mulla oo elämää. (Nytkin pitäis olla nukkumassa koska herätys soi 4 tunnin päästä ja koulua on 8 tuntia, jonka jälkeen pitäisi nähä vanha kaveri ja hoitaa muutama kouluhomma..)
- Oon ollu ilkee monia ihmisiä kohtaa, vaik ne ei oo tehny mitään väärää.
- Lintsasin koulusta viime keväänä yli 100 tuntia enkä saanut minkäänlaista rangaistusta tai huomautusta, lisäksi pääsin luokalta.
- "Unohdan", joka joulu ostaa tärkeimmille ihmisille lahjat ja tästä jää huono omatunto hetkeksi. Myös synttärilahjat ovat harvinaisia mun suunnalta
- En lainaa rahaa kenellekkään (ainoastaan parille tutulle, joilta saan varmasti rahani takaisin)
- Ryöstän välillä bussirahat (jos en kerkee mennä lataamaa korttia) iskän säästöpurkista
- Ajattelen kaiken mahdollisen kaksimielisesti ja tästä johtuen saatan hymyillä ja joskus jopa nauraakin yksikseni
- Kuuntelen toisten keskusteluja "salaa" (esim. saatan seistä kuulokkeet korvissa, laittaa musan pauselle ja keskittyä toisten keskusteluun). Olen muutenkin turhan utelias, stalkkaan kavereitani ja tuntemattomiakin netissä.
- Laitan joskus herätyksen pois päältä, jotta nukun "vahingossa" pommiin ja saan tekosyyn ettei tarvitse mennä kouluun "koska mitä järkeä sinne on mennä muutamaksi tunniksi" *köh*

Ja näitä on vaikka kuinka paljon, ei nyt tuu mieleen
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.11.2010 03:11
Olen itkenyt viimeisen muutaman päivän aikana enemmän kuin viimeisen viidentoista vuoden aikana yhteensä. Tämä alkaa jo näkyä päällepäinkin liian hyvin.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.11.2010 12:08

Lainaus: Tifa

- Ajattelen kaiken mahdollisen kaksimielisesti ja tästä johtuen saatan hymyillä ja joskus jopa nauraakin yksikseni
- Kuuntelen toisten keskusteluja "salaa" (esim. saatan seistä kuulokkeet korvissa, laittaa musan pauselle ja keskittyä toisten keskusteluun). Olen muutenkin turhan utelias, stalkkaan kavereitani ja tuntemattomiakin netissä.

Mulla on justiin samat! kiva ku joskus joku selittää jotain vakavaa asiaa ja jos siin tulee joku joka mun korviin kuulostaa kaksimieliseltä, niin kiva siin sit yrittää selitellä miks naurattaa Ja voi että ku mä oon utelias! bussissa teen justiin tuota et pistän kuulokkeet korville, mut oikeesti pistän musiikin pauselle samantien niin voin salakuunnella ihmisiä >

yks homma mikä mulla on tapana, on se, että mä varaudun aika hyvin kaikkeen. Jos esim. pakon edessä pitää pieni valkoinen valhe sanoa jollekin niin varaudun siihen et se epäilee mua. Esim. Mulla on yks ahdistelija, mutta koska oon oppinu olemaan aika ystävällinen ihmisille niin en osaa sanoa suoraan et painu v*****n. Hän asuu melko lähellä mua, joten hän tekee usein sitä että pistää faces viestin "tuun nyt sinne kahville" eikä niinkuin kysy lupaakaan tai mitään. Silloin mun pitää sanoa jotain esim "en oo kotona nyt, oon vähäskyrös samin luona" tms, ja vaikka tiedän että nämä ihmiset eivät keskenään toisiaan tunne, silti soitan aina tälle toiselle osapuolelle (tässä samille) ja sanon että "Jos se kysyy niin oon sit siel". Tämä oli vain yksi miljoonista esimerkeistä mutta että tuohon tapaan pakko varautua kaikkeen. Ihmiset aina sanoo mua paranoidiksi, mitä mä kyllä olenkin

Paranoiaan liittyen vielä semmoinen tunnustus, että aina kun menen vessaan tai suihkuun, joudun tarkistamaan jokaisen nurkan ettei missään ole kameroita Peilit on pahimmat, pelkään niiden olevan sellaisia peilejä kuin poliisilaitoksilla että toiselta puolelta näkee kun mä olen suihkussa tai vessassa. Sitten nämä lattiaviemärit, en voi kävellä niiden yli astumatta kannen päälle, sillä pelkään että joku on viemärissä ja jos en jalallani peitä näkymää, hän voi nähdä jotain ylimääräistä ja koska vanhemmilleni en ole kertonut tupakanpoltostani (koska he syyttävät huonoa kasvatusta näissä tilanteissa) niin en tietenkään sitten polta heidän aikanaan. Mutta joskus jos kotona tulen käymään ja vanhemmat sattuvat olemaan juuri jossain kaupassa tms niin saatan käydä tupakalla portaillamme, mutta vasta sitten kun olen tarkistanut ettei kukaan ole asentanut kamertaa portaillemme mihinkään. Äitini on niin kyylä että en ihmettelisi vaikka yrittäisi saaha mut kiinni tupakinpoltosta vakoilukameroiden kera DDD

oho, tulipas paljon tekstiä DD
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #94
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.07.2012 00:50
mistä alottaa?

-no...oon kaksimielinen..........pahasti................
-oon tietokoneella liikaa.
-niinkuin yllä olevalla,joudun koko ajan kattoo että ovet on kiinni vaikka oon koko talossa yksin,puhelin ei oo soittamassa kellekkään ja tommosta.

.............................no tässä muutama............................
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.07.2012 00:53

Lainaus: iPOP

-no...oon kaksimielinen..........pahasti................

Hei kato, minä myös!! Kaverit sanoo, et oon kaksimielisyyden ruhtinatar ihana lempinimi xDD
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #96
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.07.2012 00:57
no mua sanotaan PORMESTARIKSI!
(idea pornomestari)
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.07.2012 00:06
Oon näköjään jotain täällä jo maininnukkin mutta täältä pesee lisää...

- Olen tavallaan bakteriofobinen. En ole siivoushullu mutta tämä bakteerikammo liittyy lähinnä omaan hygieniaan. Pesen käsiäni aina kun olen koskenut johonkin. Esim. kosken tietokoneeseen - kun poistun koneelta, pesen kädet. VARSINKIN kun meinaan syödä jotain, niin vaikka söisin haarukoin ja veitsin enkä koskisi paljain käsin ruokaan, silti käsieni on oltava 100 % puhtaat! (lisäksi, kaljaa juodessani on pakko ensin puhdistaa tölkin kansi!)
- Ajattelen kaiken englanniksi, en tiedä miksi, mutta niin vain on ollu jo kauan. (ja nyt tuntuu siltä kuin olisin sen jossain keskustelussa sanonutkin jo...)
- Puhun itsekseni. Jos olen yksin kotona, saatan pohtia asioita hiljaa ääneen, ja tietenkin englanniksi. Lisäksi usein kuuluu brittiaksenttia.. En tiedä mikä tämäkään juttu on mutta on vain tapa.
- En erota unia todellisuudesta. Jos näen unta jostain niin luulen sen tapahtuneen oikeasti. Monesti olen selitellyt kavereilleni kuinka olen ollut reissussa ja sitten he huomauttavat että ei ole mahdollista että olisin ollut reissussa, että olen esim. ollut koulussa silloin yms...
- Jos joskus joudun kertomaan valheen suojellakseni ystävää tai joskus jopa itseäni, niin jossain vaiheessa aina jotenkin vakuutun valheestani niin että pian luulen sen olevan totta. Tavallaan muodostan itselleni valheesta tosiasian.
Siinä oli taas jotain mitä nyt mieleen tuli, mutta näitä on paljon mihin ei aina kiinnitä huomiota ennenkuin sitten kun seuraa jatkuvasti tekemisiään.

hmm tääkin olisi mennyt hyvin tuonne pakkomielteitä -osastolle...
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #98
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 25.07.2012 00:15
itellä on toi sama englannin-kieli homma.
en vaan puhu britti-aksenttilla.
mut oon miettinyt jo kauan että miksi minä höpöttelen yksin/peilikuvalleni pitemmänkin ajan englanniksi!
johtuneet siitä että oon englanninkielen kanssa tekemisissä niin paljon.
mut outuohomma.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit