Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Maagiset esineet - Sivu 10

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Maagiset esineet

Kirjoittanut: Elisabet Addams (Jäsen)
  • #91
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 14.11.2014 18:15
Ei sinänsä liity aiheeseen, koska en omista tätä kyseistä asiaa josta nyt kerron. Mutta siis pari vuotta sitten näin jossain Fidalla jäniksenkäpälän myynnissä. En sitten kuitenkaan ostanut sitä ja nyt jälkeenpäin vähän kaduttaa. Esineenä se oli tavallaan vähän creepy, mutta toisaalta niin klassinen onnenkalu. Ehkä semmoinen irtokäpälä vielä joskus tallustaa vastaan.
Kirjoittanut: marlene (Jäsen)
  • #92
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 02.02.2015 20:27
Minulla on kettiön pöydällä jalustallaan upea 60-70 cm korkea teräksestä valmistettu musta ruusu,se on jotenkin maaginen.Samanlaisen laitoin myös Äitini haudalle. Niitä saa 6-tien varrelta elimäeltä, tietysti myös muunkin värisinä. Hinta oli 25 euroa kappale. Firman nimi on rillukkapaja,googlettemalla löytyy.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit