Gootti.net

Kivimetsän Druidi keikkapoluilla

  • Julkaistu torstaina 20.04.2006

Kouvolan suunnalta taivaltaa Kivimetsän Druidi, joka keikkailee näillä näkymin ainakin Lappeenrannan Iltatähdessä (22.04.2006, K18), Kuusankoskessa Kuusankosken Urheilutalossa (06.05.2006), Turun Klubissa (19.05.2006) ja Elimäen Koria-Rollissa (01.07.2006). Koria-Rollissa Kivimetsän Druidin lisäksi esiintyvät mm. Uniklubi, Viikate ja Timo Rautiainen.

Bändin musiikkityylistä kerrotaan yhtyeen nettisivuilla seuraavaa:

Kivimetsän Druidi tunnustaa hengenheimolaisikseen mm. sellaiset orkesterit kuten Turisas, Finntroll ja Moonsorrow. Musiikin taustalla häilyvät folk- ja sankarimetallivaikutteet, keskiaikaiset melodiaratkaisut ja vahva kelttiläinen viritys.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä huhtikuuta 2006 kello 17:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.