Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Klub Kalman Diskoteka 80's -ilta 28.5

Klub Kalma järjestää illanvieton Helsingissä sijaitsevassa Dubrovnik Lounge & Lobbyssa lauantaina 28. toukokuuta. Illan nimi on Diskoteka 80’s ja sen ohjelmaan kuuluu DJ:den HraNauha ja Murha, joista pääsee nauttimaan 8 euron sisäänpääsymaksua vastaan. Se peritään ovella. Ovi sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 11. Illanvietto alkaa iltakymmeneltä ja päättyy seuraavana aamuna. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen esimerkiksi Gootti.netin foorumilta ja Facebookin tapahtumasivulta.

Klub Kalma juhlisti maaliskuun lopussa 10-vuotista olemassaoloaan Dubrovnikissa. Syntymäpäiväjuhlissa levymusiikkia Fluxilta, Shangfulta ja Neunilta HraNauhan ja Murhan lisäksi. Lisäksi elävää musiikkia esitti White Fox. Kalmaklubi aloitti toimintansa toukokuussa 2006.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä toukokuuta 2016 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.