Gootti.net

Klub Kalmassa 25.2. Diskotéka 90

Klub Kalma järjestää 1990-luvun musiikkia painottavan illanvieton lauantaina 25. helmikuuta. Diskotéka 90:ssä levyjä pyörittävät DJ:t Flux, HraNauha ja Murha. Klubin järjestäjät aikovat soitella electronicaa, shoegazea, brittipoppia, technoa, muttei metallia, hard rockia tai sellaista eurodiscoa, joista esimerkiksi Rednecks, Aqua ja Scatman tunnetaan. Kalmaklubin tapahtumapaikkana on Dubrovnik Lounge & Lobby Helsingissä, osoitteessa Eerikinkatu 11.

Tapahtuma alkaa iltakymmeneltä ja päättyy seuraavana aamuna. Kahdeksan euron arvoisen pääsylipun voi ostaa ovelta. Lisätietoja Diskotékasta löytyy Gootti.netin foorumilta ja Facebookin tapahtumasivulta.

Klub Kalma ja Diskotéka Macabre järjestivät edellisen kerran illanvieton 31. joulukuuta. Sitä ennen pidettiin Halloween-tapahtuma. Klub Kalman ja Diskotéka Macabren DJ Flux nähtiin viime vuoden elokuussa vierailevana nikkarina Dead Souls Gathering -klubin kymmenvuotisjuhlassa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä helmikuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.