Gootti.net

Klub Kalmassa kasarihenkinen kevätjuhla

Dubrovnik Lounge & Lobby toimii toukokuussa aikakoneena 1980-luvulle, kun Klub Kalma järjestää siellä kevätjuhlan. Siinä esiintyy Kuudes Tunti iltakymmenen maissa. Lisäksi yleisöä tanssittavat tiskijukat Flux, HraNauha ja Murha, joskin niiden soittoajat ovat vielä hämärän peitossa. Edellisen kerran Kalmassa klubbailtiin helmikuun lopulla.

Kuudes Tunti on kotimaisen post punkin ja goottirockin ensimmäisen aallon peruja. Se toimi vuosien 1980–1985 välillä. Se on elävöitynyt jälleen viime vuosina.

Klub Kalman kevätjuhla

  • Päivämäärä: 27. toukokuuta 2017
  • Kello: alkaa klo 21 ja päättyy seuraavana aamuna
  • Paikka: Dubrovnik Lounge & Lobby
  • Osoite: Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki
  • Lisätiedot: tapahtuman Facebook-sivuilta

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.