Gootti.net

Kommando: "Crimefactory"

 • Julkaistu tiistaina 09.06.2009
 • Avainsanat:

Kommandon julkaiseman "Crimefactory"-kiekon etukannessa on taustalla jonkinlainen tummansininen maisema, jossa on aaltoja ja abstrakteja muotoja varjojen välissä. Kuvan yläosassa vaalealla värillä yhtyeen nimi ja kuvan alaosassa valkoisella värilläJulkaistaan 16.6.2009

Baijerilaisen Kommando-yhtyeen Dan Courtman julkaisee projektinsa nimissä annoksen vanhaa musiikkiaan kokoelman "Crimefactory" muodossa. Tälle julkaisulle päätyneet biisit ovat levy-yhtiö UMB:n arkistoista kaivettuja nauhoitteita, jotka oli tallennettu alunperin vanhanaikaisille äänikaseteille. Courtman viritti löytämiään vanhoja biisejä vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Uudistetut biisit mies sulloi ne tälle CD-levylle — levylle, joka julkaistaan suurelle yleisölle tasan viikon päästä. Kiekon masteroi G. Tonal. Kommandon älämölöä voi käydä kuuntelemassa bändin MySpace-sivuilta.

Kommandon "Crimefactory"-kokoelman julkaisee saksalainen levymerkki United Manipulation Broadcasting, lyhyemmin UMB. Edellisen kerran Kommandon musiikkia julkaistiin syyskuussa 2007 13 biisiä sisältävän "Necroinvasiv"-levyn muodossa. "Crimefactory" sisältää sellaista musiikkimateriaalia, joka nauhoitettiin alunperin vuosivälillä 1993–1997 ja jota ehostettiin edellisen vuoden puolella.

"Crimefactory"-kokoelman kappaleet:

 1. Freak Out
 2. Enflamed
 3. Crimefactory
 4. Bones Under Skin
 5. Interloud
 6. XXXrated
 7. Bundytalk
 8. Unstoppable
 9. Wireride
 10. Kulthead
 11. Hospitalizm
 12. Sonic Pressure
 13. Tremorstate
 14. 10 Minutes Daethrape

Kommando on:

 • Dan Courtman

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä kesäkuuta 2009 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.