Gootti.net

Lacrimas Profundere: "Hope Is Here"

Valokuva järven tai meren rannalla seisovasta sarvipäisestä eläimestä.Julkaistaan 12.8.2016

Lacrimas Profundere järjestää Saksan Münchenissä 17. elokuuta julkaisujuhlan saman kuukauden puolella ilmestyvän "Hope Is Here" -albuminsa juhlistamiseksi. Tämä on goottimetallia tekevän Lacrimas Profunderen ensimmäinen konseptialbumi. Se nauhoitettiin kolmen kuukauden aikana The Engine Studiossa. Kitaristi Oliver Nikolasin mukaan yhtye on tällä levyllä saavuttanut uuden tason. Bändi on uransa aikana myynyt yli 100 000 levyä ja keikkaillut 29 eri maassa, mukaan lukien Berliinissä, Moskovassa, Tokiossa ja Pekingissä.

"Hope Is Here" -albumista tehdään ainakin Amazonista tilattava erikoispainos, joka sisältää albumilevyn lisäksi bonus-CD:n, postikortin kustakin bändin jäsenestä, ja kortin, jossa yhtyeen jäsenten nimikirjoitukset. Mukana on edellisten lisäksi t-paita, kitaraplektra ja laulaja Rob Vitaccan kirjoittama kiitosviesti.

"Hope Is Here" -albumin kappaleet:

 1. The Worship of counting down
 2. My halo Ground
 3. Hope is here
 4. Aramis
 5. A million Miles
 6. No Man’s Land
 7. Pageant
 8. You, My North
 9. Awake
 10. The Path of broken Homes
 11. Timbre
 12. Black Moon

Lacrimas Profundere on:

 • Rob Vitacca (laulu)
 • Oliver Nikolas Schmid (kitarat, basso ja kosketinsoittimet)
 • Tony Berger (kitarat, basso ja kosketinsoittimet)
 • Dominik Scholz (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä heinäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.