Gootti.net

Lacrimas Profundere julkaisi uuden e-kortin

Saksalainen gootahtava rokkibändi Lacrimas Profundere (www.lacrimas.com) on julkaissut e-kortin bändin uuden "My Little Velvet Darkness" -musiikkivideon kunniaksi.

Bändin tuorein julkaisu, albumi nimeltään "Filthy Notes for Frozen Hearts", julkaistiin viime heinäkuun alussa. Levyn tuotti John Fryer, joka on puuhaillut myös kotimaisen H.I.M.-yhtyeen, Paradise Lostin, Nine Inch Nailsin ja Depeche Moden kanssa. Albumin julkaisua edelsi single-levyn laskeminen liikenteeseen. Sinkun nimi on "Again It’s Over"

Lacrimas Profundere tulee esiintymään Lacuna Coilin tukena sen Saksan, Itävallan ja Sveitsin kattavalla Euroopan-kiertueella, joka on tarkoitus aloittaa 30. päivä lokakuuta Berliinissä. Samalla kiertueella nähdään myös suomalainen Poisonblack.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.