Gootti.net

Lacrimas Profunderelta "Lips"-video

Saksalainen goottimetallin lähettiläs Lacrimas Profundere (www.lacrimas.com), joka julkaisi viimeisimmän "Lips"-nimisen singlensä 11.11.2011, kuvasi sinkkukappaleeseen musiikkivideon. Se kuvattiin juuri ennen ryhmän ensimmäistä Etelä-Amerikan-kiertuetta. Klippi asetettiin hiljattain katsottavaksi rytmiryhmän YouTube-kanavalle. Sen voi tarkastaa myös tämän uutisen lopusta. "Lips" on asetettu digitaalisessa muodossa myyntiin kahdella uudella bonusraidalla ja tällä musiikkivideolla ryyditettynä. Singlen voi hankkia esimerkiksi iTunesista. Lacrimas Profundere valmistautuu nyt soittamaan uransa ensimmäisen keikkaputken Kiinassa. Se starttaa pian helmikuussa 2012 koettavan Espanjan-kiertueen jälkeen.

Saksalaisyhtye kiittää fanejaan vuodesta 2011 eikä vain pelkästään albumien ostamisen vuoksi, tai vain konserteissa käymisen takia, vaan koska he fanittamalla Lacrimas Profunderea mahdollistavat bänditoiminnan jatkumisen. Bändi soittaa seuraavan kerran yleisön edessä perjantaina Saksassa ja sen jälkeen pitää kuukauden pituisen keikkatauon ennen Espanjaan rantautumista. Yhtye nähdään ensi vuoden kesällä muun muassa M’era Luna Festivalin ja Feuertal Festivalin lavalla.

Lacrimas Profundere on:

  • Rob Vitacca (laulu)
  • Oliver Nikolas Schmid (kitarat)
  • Tony Berger (kitarat)
  • Dominik Scholz (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä joulukuuta 2011 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.