Gootti.net

Lacrimas Profundere: "My Velvet Little Darkness" netissä

Saksalainen goottirokkia soittava Lacrimas Profundere (www.lacrimas.com) on julkaissut levy-yhtiö Napalm Recordsin nettisivuilla uuden musiikkivideonsa kappaleesta "My Velvet Little Darkness". Kyseisen biisin voi ladata Windows Media -tiedostona (.wmf-formaatti). Kappale kuullaan bändin järjestyksessään seitsemännellä albumilla, jonka nimi on "Filthy Notes for Frozen Hearts".

Lacrimas Profunderen "Filthy Notes for Frozen Hearts" julkaistiin viime heinäkuussa Napalm Recordsin kautta. Levyn tuotti John Fryer, joka on puuhaillut mm. kotimaisen H.I.M-yhtyeen lisäksi Paradise Lostin, Nine Inch Nailsin ja Depeche Moden kanssa. Albumista lohkaistiin single-julkaistu, jonka nimeksi annettiin "Again It’s Over".

Bändi tekee Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä Lacuna Coilin kanssa keikkoja alkaen tämän kuukauden 30. päivä… Ensimmäinen keikka Euroopan-kiertueella soitetaan Berliinissä. Kiertueella esiintyy myös suomalainen Poisonblack, jonka keulahahmona on monille tuttu edesmenneen Sentenced-yhtyeen Ville Laihiala.

"My Velvet Little Darkness" -musiikkivideo:

Kyseisen musiikkivideon voi katsoa myös täällä Gootti.net:in puolella. Videoleikkeen kesto on hieman yli kolme ja puoli minuuttia. Vokalistin ääni muistuttaa jonkin verran kotimaisen The 69 Eyes -yhtyeen laulajan ääntelyä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.