Gootti.net

Lacrimas Profundere: "Songs for the Last View"

Lacrimas Profundere -bändin promovalokuva vuodelta 2006. Miehet rivissä mustaa taustaa vasten. Heitä kuvassa kuusi kappaletta. Kullakin pitkät tai puolipitkät hiukset. Keskimmäisellä miehellä käsi ojentuu omituisesti. Alaosassa näkyy omega-symboSikisi vuonna 1993

Saksalainen goottibändi Lacrimas Profundere (www.lacrimas.com) on nimennyt seuraavan pitkäsoittonsa. Albumin nimeksi yhtye risti "Songs for the Last View". Se on tarkoitus julkaista maaliskuun 31. päivä Napalm Recordsin toimesta. Levystä kehkeytyy seuraaja bändin viime vuoden elokuussa julkaisemalle "Filthy Notes for Frozen Hearts" -kiekolle.

Ennen "Filthy Notes for Frozen Hearts" -albumin ilmestymistä yhtye julkaisi singlen kappaleesta "Again It’s Over".

Tulevan albumin tuottajana toimii John Fryer, joka on tehnyt samansuuntaisia hommia Lacrimas Profunderelle aikaisemminkin. Fryer on työstänyt musiikkia myös suomalaiselle HIM-yhtyeelle sekä Nine Inch Nailsille. "Songs for the Last View" -kiekko on LP:n uralla historiallinen etappi, koska kiekolla kuullaan uutta laulajaa — Rob Vitacca liittyi remmiin viime kesänä hoitamaan vokalistin virkaa. Uusi pitkäsoitto tarjoaa ainakin seuraavat kappaleet:

 1. The Shadow I Once Kissed
 2. A Pearl
 3. Sacrificial Lamb
 4. Oceans (työnimi)

Yhtye kokee tämän vuoden olleen sille erinomainen. Hiljattain yhdysvaltalainen viihdetaiteiliaj Bam Margera, joka on HIM-fani, tutustui myös Lacrimas Profundereen ja mieltyi sen musiikkiin. Margen uudessa televisiosarjassa, nimeltään "Bam’s unholy union", soitettiin LP:n biisejä kussakin sarjan jaksossa.

Lacrimas Profunderen joukot marssivat hiljattain selloyhtye Apocalyptican kanssa täällä Euroopan alueella. Kiertue vei yhtyeet Ranskaan, Espanjaan, Belgiaan, Hollantiin, Iso-Britanniaan ja Irlantiin marras-joulukuussa. Bändin seuraava live-esiintyminen näillä näkymin koetaan 20. heinäkuuta 2008, jolloin se esiintyy Kölnissä Amphi Festival -tapahtuman lavalla.

"Filthy Notes for Frozen Hearts" -albumin kappaleet:

 1. My Velvet Little Darkness
 2. Again It’s Over
 3. Not To Stay
 4. No Dear Hearts
 5. Short Glance
 6. Filthy Notes
 7. Sweet Caroline
 8. An Irresistible Fault
 9. To Love Her On Knees
 10. Sad Theme For A Marriage
 11. Should
 12. My Mescaline

Tuoreimman albumin ilmestyttyä 7. heinäkuuta 2006 siitä painettiin myös rajoitettu digipak-versio, minkä soittolistalta löytyy bonuskappale "Shiver" ja musiikkivideo biisistä "Again It’s Over".

Lacrimas Profundere on:

 • Rob (laulu)
 • Oliver Nikolas Schmid (kitarat)
 • Tony Berger (kitarat)
 • Peter Kafka (basso)
 • Christian Steiner (kosketinsoittimet)
 • Fuhrhmann (rummut)

Bändi perustettiin Olver Nikolasin toimesta, joka halusi luoda sellaisen yhtyeen, jossa käytettäisiin sulassa sovussa keskenään tarttuvia 1970-luvulta poimittuja goottirock-elementtejä tummasävyisiin melodioihin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.