Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

L’Âme Immortelle: "Drahtseilakt"

Mustavalkoinen tausta, jota vasten piirros nuorallakävelijästä, jonka nuoran toisessa päässä tyhjä hirttosilmukka.Julkaistaan

Itävaltalainen darkwave-yhtye L’Âme Immortelle kysyy mitä jos ihmiset eivät itse olisi vastuussa omista päätöksistään, tai jos jokin tuntematon voima johdattelisi halki elämän. Bändin mukaan, kuten tämän levyn kansitaiteessa nähdään, elämä on alituista nuorallakävelyä. Goottia, electroa ja sinfonista musiikkia yhdistelevä bändi valitsi uuden "Drahtseilakt"-albuminsa yhdeksi johtavaksi aiheeksi kohtalon oltuaan vuosikausia horrostilassa sen jäsenten Rainerin ja Kraushoferin keskityttyä muihin projekteihin.

L’Âme Immortellen uuden studioalbumin nimi "Drahtseilakt" tarkoittaa nuoralla kävelemistä. Albumilla kerrotaan tarinoita yksinäisyydestä, surusta, voimasta ja rohkeudesta, kreikkalaisesta _Moirai_-jumalattaresta. Levystä tullaan julkaisemaan kaksi erilaista CD-painosta. Perusversio sisältää 6-paneelisen digipak-kotelon sisällä kansilehtisen. Siinä on 24-sivua. Erikoispainoksen formaattina on kovakantinen kuvakirja, ja painosmäärä 2000 kappaletta. Sen sisältä löytyy 17×25 cm kokoa oleva 36-sivuinen lehtinen, jossa kaikkien biisien sanoitukset ja grafiikkaa. Mukaan pannaan kolme eksklusiivista bonusraitaa.

L’Âme Immortelle on:

  • Thomas Rainer (laulu ja kosketinsoittimet)
  • Sonja Kraushofer (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä elokuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 83 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.