Gootti.net

L´âme Immortelle: "Durch fremde Hand"

L'ame Immortellen "Durch Fremde Hand" -albumin kansikuva. Kuvassa mustavalkoisena keskellä vaalein ääriviivoin rajattu valokuva synkässä ympäristössä tanssivasta ballerinasta tai muusta samanhenkisestä ihmisestä. Kuvan yläosassa bändin logo jaJulkaistaan heinäkuussa 2008

Itävaltalainen tummanpuhuva L´âme Immortelle_ (www.lai-music.de) täydentää tammikuussa ilmestyneen "Namenlos"-albuminsa esittelemää musiikillista taivalta tuomalla esiin "Durch fremde Hand" -nimisen albumin. Kiekon nimi on vapaasti suomennettuna "Tuntemattoman Kädet". Levyn sisällä kuullaan kaikki "Namenlos"-albumin kappaleet uusina tulkintoina ja remix-versioina. Biisejä on rukannut mm. ASP, Dope Stars Inc., Grendel ja Necessary Response. "Durch fremde Hand" ilmestyy 25. heinäkuuta.

Albumista julkaistaan rajoitettu 2000 kappaleen suuruinen spesiaalipainos maailmanlaajuisesti. Erikoisversio on tupla-CD ja sen kansikuoret ovat ylelliset kovakantiset digibook-läpyskät, joiden sisältä löytyy 28-sivuinen ja mattapintainen booklet. Lehtiseen on sijoitettu kaikki albumin kappaleiden sanoitukset ja tunnalmallisia valokuvia, jotka L´âme Immortellen joukot kävivät räpsimässä Wienissä sijaitsevalla hautausmaalla. Albumin nimi viittaa kyseiseen hautausmaahan, josta löytyy risti, johon on kaiverrettu sanat "Durch fremde Hand". Tämä julkaisu sisältää kuusi aivan uutta biisiä, sekä pari aikaisemmin julkaisematonta vanhempaa värssyä, mutta myös "Friedhof der Namenlosen" -kiertueen viimeisen kappaleen.

"Durch fremde Hand" -albumin kappaleet:

 1. 1000 Voices (Echoes Of A Thousand Voices Covered By ASP)
 2. Behind The Light (Beautiful Light Remix By Bella Donna)
 3. Bleib (Plastic Remix By Dope Stars Inc.)
 4. Blutrot (Quiet Heart Remix By Necessary Response)
 5. Das Kühle Grab
 6. Durch Fremde Hand
 7. Ein Blick Zurück
 8. Es Tur Mir Leid (Entschuldigung Remix By Grendel)
 9. Jenseits Der Schatten (Void Remix By Monozelle)
 10. Lost (Pin-Up Remix By XPQ-21)
 11. Namenlos (Drifting Downwards Remix By Perfidious Words)
 12. Niemals (Club Remix By Wynardtage)
 13. Now You’re Gone
 14. Ophelia
 15. Reborn (Hardcore Remix By Las Vegas 909)
 16. Requiem (Satya Yuga Remix By Affentanz)
 17. Suffocating Endlessly
 18. The Cleansing (Voidian Cleansing Remix By Beyond The Void)
 19. Vergessen (Die Namenlosen Von Berlin By Üebermutter)

L´âme Immortellen uran järjestyksessä kuudes albumi, "Namenlos", julkaistiin tammikuun viimeisellä viikolla.

L´âme Immortelle esiintyy:

 • 20. heinäkuuta 2008: Amphi Festival @ Tanzbrunnen (Köln, Saksa)
 • 27. syyskuuta 2008: Tochka (Moskova, Venäjä)
 • 16. lokakuuta 2008: Backstage (München, Saksa)
 • 17. lokakuuta 2008: Roxy (Saarbrücken, Saksa)
 • 18. lokakuuta 2008: Oktoberhallen (Metal Female Voices festival) (Wieze, Belgia)
 • 19. lokakuuta 2008: Matrix (Bochum, Saksa)
 • 20. lokakuuta 2008: Markthalle (Hampuri, Saksa)
 • 21. lokakuuta 2008: Mau Club (Rostock, Saksa)
 • 22. lokakuuta 2008: Musikzentrum (Hannover, Saksa)
 • 23. lokakuuta 2008: Columbia Club (Berliini, Saksa)
 • 24. lokakuuta 2008: Alte Spinnerei (Glauchau, Saksa)
 • 25. lokakuuta 2008: Fabrik (Bruchsal, Saksa)

Bändi esiintyy lokakuussa Metal Female Voices –festivaalissa, joka on kaksipäiväinen Belgiassa koettava metalli- ja vaihtoehtomusiikkiin painottunut tempaus. Samana päivänä L´âme Immortellen kanssa esiintyy sellaisia bändejä kuin Visions of Atlantis, Edenbridge, Diablo Swing Orchestra, Macbeth, Trail of Tears ja Asrai sekä Tarja Turunen. Edellisen kerran Metal Female Voices järjestettiin viime vuoden lokakuussa.

L´âme Immortelle on:

 • Thomas Rainer (laulu ja ohjelmointi)
 • Sonja Kraushofer (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä kesäkuuta 2011 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.