Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

L´âme Immortelle: Fallen Angel (video)

Kappale "Fallen Angel" on L´âme Immortellen (www.lameimmortelle.com) albumilta Gezeiten. Biisin kesto on 3 minuuttia 45 sekuntia. Kappaleen sanoitukset löytyvät bändin nettisivuilta.

Albumin kappalelista:

 1. Es zieht Dich davon
 2. 5 Jahre
 3. Fear
 4. Stumme Schreie
 5. Fallen Angel
 6. Gezeiten
 7. Rain
 8. Masquerade
 9. Kingdom
 10. Calling
 11. Ohne Dich

Bonuskappaleet (limited edition):

 1. Believe In Me
 2. Without You

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä kesäkuuta 2011 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.