Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

L'Âme Immortelle: "Unsterblich"

Mustaa taustaa vasten L'Ame Immortellen nimi yläosassa ja alaosassa lukee "Unsterblich".Kuvassa kokoelman kansitaide

Goottimusiikin parissa 20 vuoden ajan toiminut L’Âme Immortelle julkaisee pitkän uransa juhlistamiseksi kuvassa näkyvän "Unsterblich — 20 Jahre L’Âme Immortelle" -kokoelman. Sille on poimittu synkkiä, romanttisia kappaleita yhtyee uran jokaiselta levyltä. Yhtye hyödynsi levyllä kuultavien kappaleiden ääniraitojen päivittämisessä Jan-Eric Wesenbergin ja Gregor Beyerlen taitoja. Bändi halusi saattaa kaikki "Unsterblich"-julkaisun biisit, mukaan lukien varhaiseen tuotantoon lukeutuvat, äänen laadultaan vastaamaan nykypäivän odotuksia.

Bändin jäsenistä, Sonja Kraushoferista ja Thomas Rainerista, nähdään runsaasti harvinaisia ja ennen julkaisemattomia valokuvia. "Unsterblich" tullaan julkaisemaan Trisol Music Groupin kautta kahtena eri CD-painoksena. Erikoisempi niistä sisältää kaksi CD:tä, josta toinen on nimeltään "Past" ja joka sisältää originaaliversiot kappaleista. Kuunneltavaa on kaiken kaikkiaan 29 kappaletta. Niiden lisäksi erikoispainos sisältää 56-sivuisen lehtisen. Erikoispainoksen suuruus on 2000 kappaletta.

L’Âme Immortelle on:

  • Thomas Rainer (kosketinsoitin ja laulu)
  • Sonja Kraushofer (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä marraskuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.