Gootti.net

Leæther Strip: "The Giant Minutes To The Dawn"

Leæther Strip: "The Giant Minutes To The Dawn" -albumin kansikuva.Albumin etukansi

Jälleen uusi albumi tanskalaiselta elektronista musiikkia luovalta Leæther Strip -ryhmältä. "The Giant Minuts To The Dawn" on albumi, mistä painetaan kolme eri versiota. Bändin takana häärää Claus Larsen, jolle vuosi 2006 oli erittäin kiireistä aikaa. Nyt Larsen palaa musiikkirintamalle uudella albumilla, joka tarjoaa kuuntelijalle 13 uutta biisiä. Albumi julkaistaan huhtikuun 13. päivä Alfa Matrix (www.alfa-matrix.com) -nimisen levy-yhtiön kautta.

"The Giant Minutes To The Daw" -albumin kappaleet:

 1. Will The Sun Return?
 2. Dirty Little Secret
 3. Sedated Nation
 4. Commotio
 5. The Trouble
 6. Go Ahead
 7. Caught In The Headlights
 8. Kill The Predator
 9. Blah Blah Blah
 10. Crucify Them
 11. This Age Of Neglect
 12. Seconds Last Forever
 13. Annie

Albumin rajoitettu box-versio sisältää myös CD:n "The Hourglass", jonka kappalelista näyttää tältä:

 1. The Hourglass
 2. Welcome To My World
 3. Zyklon B 2007
 4. Pain Is Beautiful
 5. Amphetamine Boys
 6. Beyond The Black Hills
 7. Hate & Fear
 8. Global House Warming
 9. Manic Aggression
 10. Damn you!

Albumin rajoitettu box-versio sisältää em. CD:n lisäksi "Watch"-DVD:n. DVD:n aluekoodi on 0. DVD-levy sisältää seuraavat videot:

 1. Will The Sun Return
 2. Dirty Little Secret
 3. The Trouble
 4. This Age Of Neglect
 5. Annie

Albumin rajoitettu erikoispainos, box-versio, on kooltaan 25×33 cm. Se sisältää aikaisemmin mainittujen CD- ja DVD-levyn lisäksi "Trust your instinct" -t-paidan ja muita fanituotteita. T-paidan kokoja on tarjolla seuraavasti: S, M, L, XL ja Girlie.

Leæther Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.