Gootti.net

Life On Mars: "Candy Pop Monsters"

Valokuva mustiin pukeutuneesta miehestä seisomassa yksin jonkinlaisessa salissa.Julkaistaan 9.11.2018

Toukokuussa saksalaisyhtye Life On Mars julkaisi singlen "Cold Case" tulevalta studioalbumiltaan. Singlebiisi kuullaan marraskuun 9. päivä KL Dark Recordsin kautta kauppoihin saapuvan "Candy Pop Sadness" -kiekon ensimmäisenä biisinä. Kyseessä lienee yhtyeen ensimmäinen albumi.

Vuonna 2004 perustettu Life On Mars kertoo edustavansa vaihtoehtoista elektronista musiikkia, sellaista, joka enemmän tai vähemmän jäljittelee kasariluvulla pintaan nousseiden yhtyeiden tyyliä.

Syyskuussa 2017 Life On Marsilta ilmestyi EP-levy "Take ME Back Home".

"Candy Pop Monsters" -albumin kappaleet:

 1. Cold Case
 2. What You Deserve
 3. My Thoughts
 4. Forward / Rewind
 5. Take Me Back Home
 6. The Reflector
 7. A Place Called Here I
 8. Nothing
 9. Emotional Sickness
 10. Snowflakes
 11. Candy Pop Sadness

Life On Mars on:

 • Thorsten Nell

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5605 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.