Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Lisa Gerrard: "Departum"

Lisa Gerrardin "Departum"-albumin etukannessa haaleaa violettia pohjavärinä ja sen päällä ovaalinmuotoinen valokuva jonkinlaisesta metsämaisemasta, jonka alla suuri pyramidia muistuttava hahmo ja sen takana kulmikas suorakulmio.Julkaistiin 20.7.2010

Australialainen Lisa Gerrard (www.lisagerrard.com) julkaisi aikaisemmin tällä viikolla uuden studioalbumin, jonka Gerrard toteutti läheisessä yhteistyössä Marcello de Franciscin kanssa. "Departum"-niminen albumi on laitettu myyntiin artistin nettisivuille, josta albumi saa CD-version lisäksi MP3-formaatissa varustettuna bonuskappaleilla "The Lost Star of Menelik" ja "Let The Children Play". Albumin mukana tulee 20-sivuinen väritetty kansilehtinen. Digitaalisen version mukana tulee PDF-tiedostona albumin kansitaide. "Departum"-albumi julkaistiin 20. päivä Lisa Gerrardin oman Gerrard Recordsin kautta. Äänitteellä kuullaan sellistinä Daniela Arbizzia.

Entisenä Dead Can Dancen jäsenenä tunnettu Lisa Gerrard vihjasi ensimmäistä kertaa uuden albumin ilmestymisestä toukokuussa, jolloin hän kertoi kiekon luotavan yhteistyössä muusikon, säveltäjän ja ystävän, Marcello de Franciscin kanssa. Uuden albumin soittolistalta on kerätty kitsas kahden minuutin pituinen näyteklippi, jonka voi kuunnella esimerkiksi Gerrardin omilla MySpace-sivuilla.

"Departum"-albumin kappaleet:

 1. Ex Nihilo — "Out Of Nothingness"
 2. In The Beginning Was The Word
 3. Hymns Of A Promised Land
 4. Hidden Garden
 5. Diary For The Fallen
 6. Renunciation
 7. Himalaya
 8. Departum
 9. Maya’s Dream
 10. To Those Who Seek Forgiveness
 11. All Things Impermanent
 12. River Dance
 13. Cor Nobilis — "The Gentle Ones"
 14. Addagio For A Broken Promise
 15. Sacred Journey
 16. The Secret Language Of Angels
 17. A Kingdom Now Forgotten

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä heinäkuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 118 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.