Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "Die Tomorrow"

"Die Tomorrow" -singlen etukannessa piirros pilvitaivaasta, jonka päällä koristeellinen Lord of the Lostin logo ja sen alla singlen nimi.

Eri puolilla Eurooppaa kiertelevä saksalaisyhtye Lord of the Lost (www.lordofthelost.de) julkaisee elokuun 10. päivä uuden singlen, kappaleen "Die Tomorrow", tulevalta studioalbumiltaan. Single ilmestyy 666 kappaleen käsin numeroituna painoksena. Sillä kuullaan nimikkorallin lisäksi B-puolen biisi "Take The Pain Away", joka on emotionaalinen rokkibiisi. Mukana on myös The Ark -yhtyeen kappaleesta "The Most Radical Thing To Do" tehty tulkinta, sekä berliiniläisen Staubkindin toteuttama remix singlekappaleesta.

Glam rockia, goottiherkistelyä, electronicaa ja metallia yhdistelevä Lord of the Lost julkaisee ensimmäisen singlensä Out of Line Musicin kautta. Chris Harmsin johtama energinen rytmiryhmä aloitti heinäkuussa laajan eurokiertueen, joka ulottuu joulukuun loppuun asti. Tammikuussa bändi aloittaa uuden "Die Tomorrow" -keikkaputken, joka suuntautuu yhtyeen kotimaahan.

"Die Tomorrow" -singlen kappaleet:

  1. Die Tomorrow
  2. Take The Pain Away
  3. The Most Radical Thing To Do
  4. Die Tomorrow (Staubkind Remix)

Lord of the Lost on:

  • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
  • Bo Six (kitara)
  • Gared Dirge (piano, syntetisaattori ja kitara)
  • Class Grenayde (basso)
  • Disco (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä heinäkuuta 2012 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 92 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.