Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost Suomeen lokakuussa

Saksalainen synkiörokkia soittava Lord of the Lost ryhtyy syyskuussa kiertämään Eurooppaa Into The Fire Tour 2014 -kiertueellaan ja lokakuussa sen jälkihöyryissä yhtye piipahtaa Moskovassa, Pietarissa ja sitten Helsingissä 26.10.2014. Tuona sunnuntaina bändi soittaa Helsingin Tavastialla. Illanvietto käynnistyy kello 20 maissa. Pääsylippuja myydään ennakkoon 22 euron hintaan Tiketin kautta. Kaupan on myös erityisiä 40 euron arvoisia fanitikettejä, joita on vain 10 kappaleen erä, ja jotka mahdollistavat sisäänpääsyn muita ennen, sekä mahdollisuuden tavata Lord of the Lostin joukko henkilökohtaisesti. Fanilippuja myydään vain Kultprodukt.ru:n kautta 29.8. alkaen.

Vuonna 2007 perustettu viisikko on Chris Harmsin johtama dark rock -ryhmä. Yhtyeeltä ilmestyi kuluvan vuoden toukokuussa "From The Flame Into The Fire" -albumi Out of Line Musicin kautta. Luultavasti bändin keikka Tavastialla painottaa juuri tämän levyn tuotantoa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Lord of the Lost on:

  • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
  • Bo Six (kitara)
  • Gared Dirge (piano, syntetisaattori ja kitara)
  • Class Grenayde (basso)
  • Tobias Mertens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä elokuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.